Jump to content

megabajt

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. I još jedno pitanje koje me jaaaako muči. Postoji li mogućnost da na sudskom pozivu nisu navedeni svi prekršaji?
  2. Zaboravio sam napomenuti da je auto uredno registriran što je i vidljivo iz naljepnice na šajbi (sa kojom muku mučimo kada ju treba odlijepiti). Znači da ovo što su mi poslali je sve što mi mogu prišiti???? Nevjerojatno!?!??!?!
  3. Evo ukratko, da ne opteretim server Dakle: vozim doma sa fešte i policija me zaustavlja. Dobro veće - dobro veće: dokumente molim i tada shvatim da sam cijelu torbicu sa dokumentima ostavio kod prijatelja, što im i kažem. Pitaju da li sam pio ja kažem: ah jesam. Kako ćemo vas indetificirati?, pitaju oni i cura daje svoju osobnu da potvrdi moj indentitet što i provjeravaju motorolom. Želite li puhati? Ako baš moram i napušem 2.13 sa tolerancijom 2.03. Kada ste popili zadnje piće? Ja kažem prije 5 minuta.Želite li ići vaditi krv? Ne želim-nema potrebe. Napišu zapisnik o alkotestiranju i daju mi ga, te mi kažu da bi me trebali privesti i odstraniti auto o mome trošku ali da neće , već da odemo doma pješice i odoše oni.... Dakle nikakav drugi papir nisam dobio od njih niti poštom već samo prije navedeni poziv na sud sa navedenim prekršajima: pojas , vožnja bez vozačke i neregistriran auto ????? Eto, to je moja situacija - ukratko. I ništa mi nije jasno!
  4. Dakle, molim savijet oko situacije. Policija me zaustavila i napuhao sa 2.03 promila. Da situacija bude gora zaboravio sam i dokumente pa je cura dala svoju osobnu da garantira za istinitost podataka. Dobio sam samo zapisnik o alkotestiranju. Jučer mi je došao poziv na sud - OPTUŽNI PRIJEDLOG - radi saslušanja i to radi navedenih prekršaja: čl.163,st.1 (pojas) , čl.229.st.1 (vozačka koju nisam imao kod sebe) i čl.242.st.1 (neregistrirano vozilo ????? ) Mene zanima , da li je moguće da su to svi moji grijesi ili će kazna za alkohol stiči naknadno ili su u pozivu nevedeni prekšaji a alkohol se ne navodi jer se podrazumjeva. Što mogu očekivati? Puno hvala na odgovorima i savijetima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija