Jump to content

jajo

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Naime prošli mjesec su mi blokirana dva računa i izvršena prisilna naplata po rješenju o ovrsi iz 2009 godine za sudske troškove koje je vodio hanžeković iako su mu 2009 godine plaćeni svi troškovi od ovršnog postupka do javnobilježničke nagrade pa sve do poštarine. Blokadom računa mi je napravljena velika šteta jer se radi o jednom poslovnom i jednom tekućem računu. Da li postoji neki način tužbe, naplate ili potraživanja novca s obzirom da posjedujem sve papire i dokaze o uplati za taj slučaj čak imam i dokaz da je uplatnica iz 2009 godine faksirana na hanžekovićev ured radi evidencije uplate. Pozdrav.
  2. Na današnji dan 13.10.2011. mi je uručena plava kuverta sa ovršnim postupkom iz 9 mjeseca 2009 godine za nekih 850 kn duga + ovršnog postupka 450kn, i kako mi do dana današnjeg nisu dolazile nikakve opomene niti obavjesti od navedenog operatera za dug prema njima interesira me da li je ta ovrha pravomoćna s obzirom da je iz 2009 godine? Hvala
  3. Da li su snimke kamera koje bilježe brzinu vozila u potupunosti vjerodostojne na prekršajnom sudu i što kaže zakon o tome?
  4. Evo ovako ja sam promjenio brave na ulaznim vratima kuce osim u prizemnom djelu u kojem sam ostavio sve njegove stvari da ih može uzeti i tako je i dan danas i on me tuži zbog toga jer sam kao promjenom bravica ograničio pristup u stambeni dio kuće u kojem je on boravio i kojega je djelomično devastirao. Naime ja sam pokrenuo tužbu kao vlasnik tog objekta preko svog odvjetnika za bratovo iseljenje i sad on kao svjedoka zove sestru da posvjedoči za njega da je on izvjesno vrijeme tu stanovao i da time kao pridobije pravo na korištenje? Kolike su šanse da taj spor završi u moju korist? Unaprijed zahvaljujem na svim odgovorima!
  5. Kako se postaje suposjednik nekretnine ili njezinog dijela? Na temelju čega se utvrđuje suposjedništvo? Naime moj brat živi u vikendici koja je moje vlasnišvo i nakon svađe i iseljenja sudski se spori da dobije pravo na vlasništvo nad vikendicom. Ja nisam sa njim ugovarao niti potpisivao nikakav ugovor o privremenom ni stalnom stanovanju u navedenom objektu?
  6. Uredno sam kupio zemljište i platio porez državi i sada ne mogu dobiti vlasnički list zemljišta na svoje ime odnosno upisati se kao vlasnik, zbog prijašnjeg vlasnika koji prethodno nije platio porez na tu istu zemlju kada ju je kupovao!!? i sad traže od mene da ganjam čovjeka da plati porez kako bi mogao dobiti vlasniči list jer navodno država stavlja hipoteku na to zemljište ako dotični ne plati porez!! Tko je ovdje lud ili šta ja imam sa porezom koji netko nije platio? ili zašto bi ja njega tražio? pa država mene ne plaća da ga namlatim!?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija