Jump to content

ZDRAVKA

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ZDRAVKA objavio

  1. zato što je vezano uz kredit.Na toj adresi sam i prijavljena.u čl 11. točka 9.5.zakona o porezu na prometu poglavlju porezna oslobođenja kaže da stan ili kuća koja zadovoljava stambene potrebe smatra se vlasništvo stambenog prostora koji je opremljen osnovnom infrastrukturom i zadovoljava higijensko tehničke uvijete.Ma sve je to meni jasno samo sam htjela čuti dali je netko imao ovakav slučaj i kakva su njihova iskustva. Da mi je otac poklonio 1/2 stana a da sam onda drugu kupila smatrali bi da već imam stan i ne bi bila oslobođena rekli su.Pa gdje je tu logika?
  2. Živim u očevu stanu od 75 m2.Samac sam.Otac živi u drugom mjestu na drugoj adresi.Kupila sam od njega 1/2 stana,a druga je ostala na ocu.To mi je prva nekretnina.U poreznoj su mi rekli da nemam pravo na oslobođenje od poreza,jer je to malo nezgodno i da su oni do sada to rješavali negativno i da imaju i takvo uputstvo.Na upit zašto?odgovoreno mi je da se nezna koji dio stana je moj, a i šta će biti s drugim dijelom stana.Ako ja mislim da imam pravo neka podnesem žalbu.A onda to ide u zagreb i tko zna kad će se riješiti. Mislim da nemaju pravo.Molim ako je netko imao ovakav slučaj ili ako zna da mi žurno odgovori.Hvala unaprijed.
  3. Mislim da stalnim zvanjem policije nećete ništa postići. Moj prijedlog je da: 1.Uspostavite što je moguće bolji prijateljski odnos sa susjedima i djecom.Boljim i tolerantnijim odnosom ćete puno više postići nego policijom. 2.Uskladite ritam prema njima što se tiče aktivnosti i spavanja. 3.Analizirajte malo i sebe, možda ste(bez uvrede) i vi stvarno malo više preosjetljivi. 4.Ako ništa ne pomogne morat ćete se iseliti na neko mirnije mjesto npr.selo.Tamo možete spavati i odmarati vjerujte cijeli dan u miru i tišini.
  4. Molim nekoga tko zna da mi pomogne stvarno mi je žurno. Veterani,molim Vas pomozite, vidim da se vi stvarno razumijete u puno toga.Hvala
  5. Živim u očevu stanu od 75 m2.Samac sam.Otac živi u drugom mjestu na drugoj adresi.Kupila sam od njega 1/2 stana,a druga je ostala na ocu.To mi je prva nekretnina.U poreznoj su mi rekli da nemam pravo na oslobođenje od poreza,jer je to malo nezgodno i da su oni do sada to rješavali negativno i da imaju i takvo uputstvo.Na upit zašto?odgovoreno mi je da se nezna koji dio stana je moj, a i šta će biti s drugim dijelom stana.Ako ja mislim da imam pravo neka podnesem žalbu.A onda to ide u zagreb i tko zna kad će se riješiti. Mislim da nemaju pravo.Molim ako je netko imao ovakav slučaj ili ako zna da mi žurno odgovori.Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija