Jump to content

nosdrva

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Naime auto mi se pokvario i odgurao sam ga uz kraj ceste sto je vise moguce (cesta je i dalje bila prolazna) i prikladno oznacio trokutom.Dok sam stigao pjesice do doma da kontaktiram prijatelja da mi pomogne odvuci auto dobio sam kaznu za nepropisno parkiranje. Dobio sam informaciju da se na tu kaznu mogu žaliti. Ono sto me zanima jest kako ta zalba treba izgledati? Hvala unaprijed
  2. dobar dan! zamolio bih vas za pomoc. dobio sam na sudu novcanu kaznu od 5000 kn. nakon toga sam dobio informaciju da mogu tu kaznu platiti u ratama, ali da moram poslati zahtjev. ono sto me zanima jest sto bi tocno trebalo pisati u tom zahtjevu i na koju adresu ga poslati(s obzirom na to da živim u Rijeci) Hvala unaprijed.
  3. Bit ce onda da se policija "zafrknula" jer se prije nikad nije desilo nista slicno. Hvala puno na pomoci
  4. pise citiram :"jer je isti vec prijavljivan za kaznena djela iz čl.173 KZ-a Zlouporaba opojnih droga".
  5. nosdrva

    Pomoc molim

    Dobio sa poziv na glavnu raspravu od prekrsajnog suda jer su kod mene pronasli 1g marihuane.Naime u optužnom prijedlogu pise da sam "vec prijavljivan za kaznena dijela iz čl. 173 KZ-a Zlouporaba opojnih droga" sto nije istina.Prijavljivan sam zbog krade motornog vozila,ali nikad zbog "zlouporaba opojnih droga". Zanima me sto mi je ciniti slijedece s obzirom na to da sam bio pod uvjetom zbog krade motornog vozila kada su kod mene to pronasli.dakle koji su moguci ishodi cijele price,koja bi mogla biti kazna, te da li je potrebno angažirati odvjetnika? Hvala.
  6. dobio sa poziv na glavnu raspravu od prekrsajnog suda jer su kod mene pronasli 1g marihuane.naime u optužnom prijedlogu pise da sam "vec prijavljivan za kaznena dijela iz čl. 173 KZ-a Zlouporaba opojnih droga" sto nije istina.prijavljivan sam zbog krade motornog vozila,ali nikad zbog "zlouporaba opojnih droga". zanima me sto mi je ciniti slijedece s obzirom na to da sam bio pod uvjetom zbog krade motornog vozila kada su kod mene to nasli.dakle koji su moguci ishodi cijele price? hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija