Jump to content

PegiSu

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imamo li mi potpuno pravo na ulazna vrata stana lijepiti postere ili slične stvari?
  2. E a i da, rekao je policajac da će stići prijava na ime te cure koja je podstanarka i još uvijek ne prijavljena, zar prijava ne stiže na ime vlasnika stana?
  3. E helov. Vako. Slavili smo rođendan kod prijateljice u stanu. Prvi put policija je došla oko 22:45, i uzzeli podatke i sve ok. Drugi put su došli okko pola tri , rekli da se moramo udaljit iz stana, napisao je nešto u blokić, valjda su bili u međuvremenu još jednom ali tad nam se nisu javili, čist da vide el se situacija smirila. Koje bi nas sankcije mogle snaći? Kolka je novčana kazna, i da li je trebao policajac na licu mjesta nešta napisati i dati toj curi kod koje smo bili da zna da će biti problema ili je dovoljno što je samo napisao u famozni blokić? Koliko vremena po zakonu može proteči prije no što stigne prijava?
  4. A uključuje li to i neke provjere ispravnosti u zgradama s vremena na vrijeme?
  5. E helooi, ovo će totalno tulavo zvučati ali ipak ću pitati. Naime, kao student preselila sam se u Zagrebi i sad kad sam skupila račune koji su stigli naišla sam na račun PRIČUVE ZA STAN, i pošsto se nisam nikad bavila takvim stvarima (računima) zanima što uključuje ona i što je zapravo to?'
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija