Jump to content

majsonica

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ali ako sam se ja odrekla prava na žalbu,što onda??
  2. Puno hvala na odgovoru, puno ste mi pomogli, samo sam htjela znati da nije sve izgubljeno,a sto se tice moje odvjetnice imate potpuno pravo, jer mi apsolutno nista nije rekla sto bi se moralo poboljsati da bih ja dobila skrbnistvo ,dok je njegov tocno znao pogoditi moju ahilovu petu, odnosno poslali su nas na psihijatrijsko vjestacenje u kojem sam ja krhka, slaba, ovisna o tom djetetu,ovisna o svojim roditeljima sto bi moglo naskoditi djetetu dalje pa ga vjerojatno ne bih "pustila" od sebe, a on je poduzetniji stabilniji (mada je njegova poduzetnost temeljena na hipotezama) i oni smatraju da je on pogodniji za odgoj djeteta,...a i dok smo bili sad na zadnjem ročištu sutkinja je inzistirala da dodemo s djetetom i mali se vise drzao njega nego mene...po tome su zakljecili da je dijete privrženije ocu. Bez obzira na to da sam ja u boljoj financijskoj situaciji, da sam ja sve godine braka financirala to dijete, muz mi nikad nije dao niti kune za njega, preko mene ima zdravstveno, jer muz nije nigdje zaposlen,radi na crno,kako navodi i sam.Nema vozačke odzvole, ne znam sta misle tko ce to dijete danas suta voziti u skolu i da ne nabrajam... Da li smatrate da ako nadem bolji posao(trenutno radim kod tate u restoranu),odselim se u neki manji grad(jer zivimo na selu) gdje je sve nadomak ruke, nadem svoj stan(zivim s roditeljima), da cu imati vece sanse??? I jos jedno pitanje,imamo kucu koja glasi i na mene i na njega, ako se ne mozemo dogovoriti oko toga, sta se onda desava? I dali ja mogu zatraziti da se on iseli iz garaze(jer trenutno tamo radi), ako pola toga glasi i na mene? I sta sve moram napraviti ustvari u vezi toga? PUNO;PUNO HVALA!
  3. Puno hvala na odgovoru, puno ste mi pomogli, samo sam htjela znati da nije sve izgubljeno,a sto se tice moje odvjetnice imate potpuno pravo, jer mi apsolutno nista nije rekla sto bi se moralo poboljsati da bih ja dobila skrbnistvo ,dok je njegov tocno znao pogoditi moju ahilovu petu, odnosno poslali su nas na psihijatrijsko vjestacenje u kojem sam ja krhka, slaba, ovisna o tom djetetu,ovisna o svojim roditeljima sto bi moglo naskoditi djetetu dalje pa ga vjerojatno ne bih "pustila" od sebe, a on je poduzetniji stabilniji (mada je njegova poduzetnost temeljena na hipotezama) i oni smatraju da je on pogodniji za odgoj djeteta,...a i dok smo bili sad na zadnjem ročištu sutkinja je inzistirala da dodemo s djetetom i mali se vise drzao njega nego mene...po tome su zakljecili da je dijete privrženije ocu. Bez obzira na to da sam ja u boljoj financijskoj situaciji, da sam ja sve godine braka financirala to dijete, muz mi nikad nije dao niti kune za njega, preko mene ima zdravstveno, jer muz nije nigdje zaposlen,radi na crno,kako navodi i sam.Nema vozačke odzvole, ne znam sta misle tko ce to dijete danas suta voziti u skolu i da ne nabrajam... Da li smatrate da ako nadem bolji posao(trenutno radim kod tate u restoranu),odselim se u neki manji grad(jer zivimo na selu) gdje je sve nadomak ruke, nadem svoj stan(zivim s roditeljima), da cu imati vece sanse??? I jos jedno pitanje,imamo kucu koja glasi i na mene i na njega, ako se ne mozemo dogovoriti oko toga, sta se onda desava? I dali ja mogu zatraziti da se on iseli iz garaze(jer trenutno tamo radi), ako pola toga glasi i na mene? I sta sve moram napraviti ustvari u vezi toga? PUNO;PUNO HVALA!
  4. Danas sam imala zadnje ročište i muz je dobio skrbništvo nad djetetom, pošto sam ja dosta krhka osoba i onaj cas sam mislila da ću pasti u nesvijest od šoka..,na pitanje da li sam suglasna sa odlukom ,rekla sam da ,ali sam onaj čas mislila da se radi o danima kojima ću imati dijete, ali poslije sam shvatila da sam odbila pravo na žalbu, kreten, vjerujte mi onaj čas mi se zacrnilo pred očima...Pitanje jest, dali ja usprkos tome mogu podnesti žalbu ili nešto... I da ,ako znate za dobrog odvjetnika, jer ova moja je bila katastrofa...Imam osjecaj da sam se sama branila i ne razumijem koju je ona funkciju imala ondje, a njegov me je zakopao 2 metra ispod zemlje...hvala puno i lijep pozdrav...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija