Jump to content

salke

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Živim u izvanbračnoj zajednici dvije godine i namjeravamo zajednički napraviti kuću. Zemlju smo kupili ali glasi na mene pa nam je rečeno de se ne možemo upisati zajedno kao investitori u predanim dokumentima za lokacijsku dozvolu. Kako da zajedno upišemo pravo vlasništva na kuću koju gradimo 50%-50% Hvala, bok
  2. Prošlo je dosta vremena od mojeg zadnjeg posta i stvari i du nabolje, tj. počela je komunikacija i stvari se počinju riješavati. Mislim da ćemo uspijeti u miru i sporazumno riješiti naše probleme. Imamo dobru i pametnu djecu i vrijedi zatomiti ponos, gorčinu i sve druge emocije koje samo kompliciraju situaciju. trebamo jedno drugom pomoći, a možda ćemo si i biti bolji kasnije kada nam životi krenu različitim putevima. Pozdrav svima i glave gore.
  3. Hvala puno Ribarica. Neupitno je da je moja uloga u skrbi oko deda bila velika i jasno da kada stvari teku kako treba čovijek ne misli na to da običan potpis i navedeno ime u ugovoru mogu značiti veliku razliku. Parnica, dokazivanje... nečega što je toliko očito i na kraju samo po sebi razumljivo, proljevanje žuči.... mislim da ne. Ipak treba misliti na djecu najviše jer svađa, dokazivanja, prepucavanja, moja riječ protiv njezine a u svemu tome klinci oko nas. Svak na kraju mora živjeti sam sa sobom i nositi se sa svojim odlukama.
  4. Pozdrav svima! Supruga je stekla polovicu stana djelom otkupom sa bakom i dedom, dijelom nasljeđem-baka je umrla pa je nasljedila njena mama itd.... Drugu polovicu stana smo stekli zajedno(bar ja tako mislim) ugovorom o doživotnom uzdržavanju njenog dede ( koji i nije u stvari njen pravi deda ). Imamo dvoje maloljetne djece i pred nama je razvod. Mislim da ona smatra da nemam pravo na polovicu zajedno stečenog dijela. Stan je upisan na nju a i u ugovor o doživotnom uzdržavanju je ona potpisana. Help?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija