Jump to content

Sweetbee

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Sweetbee objavio

  1. Kolegica koja je do nedavno radila samnom u smjenama me nakon što je dobila premještaj na drugo radno mjesto počela psihićki maltretirati, jučer je me i fizički napala. Obratila sam se poslodavcu u nekoliko navrata, a nakon nemilog događaja jučer i policiji. Htjela bi ju i privatno tužiti, tražila bi zabranu prilaska. Molim pomoć. Za odvjetnika nemam sredstava, hvala.

  2. Podnjela sam tužbu za razvod braka, Sad imam tri pitanja:

     

    1. Ne znam boravište svog supruga, navela sam u tužbi adresu prebivališta i znam unaprijed da pozive neće primati?

     

    2. Dal' se alimentacija može tražiti i u natrag jer mi već godinama ne živimo skupa i on se ne brine za djecu?

     

    3. Kako uopće naplačivati alimentaciju od nekoga tko je na bolovanju već godinama i čija su primanja mala i opterečena kreditima.

  3. U braku sam deset godina ali od toga pet ne živimo skupa. Imamo dvoje djece koja su samnom. Ništa mi financijski ne pomaže, a sad sam i nezaposlena.

    Htjela bi se razvesti da barem mogu dobivati alimentaciju.

     

    Prije pet godina podnjeli smo zahtjev za posredovanje CZSS ali je on odustao od sporazumnog razvoda. Probala sam i tužbom, ali zbog njegovih nedolazaka na dvije rasprave i velikih troškova za odvjetnika morala sam odustati.

     

    Jednostavno mi treba pomoć, savjet, kako da to napravim sama jer mi je rekao da samo pripremim papire i da će on sve potpisati.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija