Jump to content

est1988

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. što je najgore nije se davao iskaz vec sam odma prevezen u PP gdje su mi oduzeti predmeti koje sam imao kod sebe ( kljucevi,mobitel....) i strpan sam u "čeliju" u kojoj sam bio sat i pol vremena..i onda su me pustili bez ikakvog papira samo su mi dali osobne stvari koje su bile oduzete pri dovođenju u PP...
  2. a za cega onda sluze policijske kamere na utakmicama...nemogu samo tako bezveze i bez razloga osudit neduznog covjeka..
  3. Treba mi savjet oko ovog prekrsaja. Uhvacen sam na jednoj od nogometnih utakmica i optuzen da sam upalio baklju , službene osobe su stajale od mene 3 metra i vidjele su kako ja idem iz prvog reda u drugi..pocelo je guranje i upalile su se baklje...ja se nisam ni gurao nego sam samo bio okrenut leđima i drzao se za stolicu jer mi nije bilo do guranja...pod poluvremenom su priveli mene i jos jednoga jer su se upalile 2 baklje..priveli su nas drzali u pritvoru sat i pol poslje utakmice i pustili nas..neki dan mi je stigao poziv za sud ...policija trazi od suda da me kazni sa godinom dana zabrane odlaska na stadione i novcanu kaznu od 2.000kn.e sad mene moze spasiti jedino video snimka toga događaja na kojoj se tocno mogu vidjeti sta radim..a ako ne bude snimke onda sam mislio ici na suceljavanje sa policijom tj sa svjedocima policajcima koji su mene "vidjeli" kako palim baklju.. zanima me sta da napravim na sudu..znam da nisam kriv al kako to dokazati sutkinji..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija