Jump to content

flora

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. E da, i još jedna stvar.. u slučaju da škola mora objavit natječaj a to ne napravi (ne bi me čudilo), postoji li način da ja reagiram na to neobjavljivanje i postignem išta? također, kada bi i bio natječaj te na njemu prođe nekvalificirana osoba a ne ja (koja sam kvalificirana), mogu li nekako reagirati? Hvala!!!
  2. Hvala puno na odgovoru, to bi mi baš odgovaralo! Međutim, upravo sam iz srednje škole saznala da je taj posao dobila druga osoba, no ona nije kvalificirana za etiku. Sada me zanima da li je škola, kao državna institucija, dužna ipak objaviti natječaj za to radno mjesto, ili se mogu provući bez natječaja? Puno hvala!
  3. Lijep pozdrav! Molila bih za brz odgovor, jer se za nekoliko dana moram odlučiti o daljnjem postupanju.. Nezaposlena sam, prijavljena na Zavodu za zapošljavanje i već 7 mjeseci primam porodiljnu naknadu za 3. dijete (imam pravo na 3 godine porodiljne naknade). Imam priliku od sljedećeg tjedna prihvatiti posao predavača etike u srednjoj školi, no to bi bilo samo oko trećine pune satnice. Zanima me: da li bi mi sa trećinom satnice (6 sati tjedno) išao radni staž i mirovinsko? Postoji li mogućnost da (barem do navršene 1. godine djeteta) zadržim pravo na porodiljnu naknadu, dakle ostanem prijavljena na Zavodu za zapošljavanje, te istodobno prihvatim posao kao honorarni (na ugovor o djelu)? Nadam se pozitivnom i brzom odgovoru, puno hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija