Jump to content

pantagana

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zna li netko reći nešto o (eventualnoj) dividendi na dionice iz fonda branitelja? Lani je bila isplata a ove godine ...? Pozdrav svim hrvatskim braniteljima.
  2. Hvala puno ljudi. Mrljavac,naravno da sam nastavio s lječenjem a dnevna me upravo čeka,počima za par dana,čeka sam red skoro godinu. Jedino u dnevnu bi i iša,na bolničko ležanje više ni lud,da tamo boravim s narkomanima. Onda ćemo napravit kako kažete i prepustit sudbu u ruke i na milost komisijama u HZZMO-u. Još jednom,puno hvala.
  3. Novi sam ovdje,pa da za početak pozdravim sve Hrvatske branitelje i zaželim im sve najbolje za Božić i Novu godinu,malo kasnim ali za dobre želje nikad nebi tribalo bit kasno. U mirovini sam od 2006. kao HRVI,dragovoljac,"A" brigada. Omjer rat-mir je 40%-60%,profesionalna nesposobnost za rad. Trajnu invalidnost (PTSP) imam od Travnja 2007. U mirovinu sam iša iz "civilnog života",pa pretpostavljate da je skromna,2450 kuna. Niti se žalim,niti bunim,samo bi me zanimalo šta treba napravit dalje,kako da krenem, u (eventualno) ostvarivanje opće nesposobnosti,jer bi to,pretpostavljam,donekle povećalo i mirovinu,jer je s ovim šta imam jako,jako teško spojit kraj s krajem ali šta da Vam o tome pričam kad to ionako znate. Unaprid se ispričavam na postavljenom upitu,jer odgovor već sigurno ima negdi na forumu ali ga ja nisam uspija nać,pa molim dobre duše da mi pomognu odgovorom ili linkom već postojećeg odgovora. Hvala unaprid i pozdrav svim Hrvatskim braniteljima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija