Jump to content

legalize

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. znači test za prisutnost thc-a se obavlja po zapljeni biljaka ili tek kad ih oni uzgoje?
  2. da li znate koliko to otprilike traje,i da li će rezultati vještačenja o prisutnosti thc u biljkama biti izneseni na sudu ili će se to znati i prije?
  3. evo upravo smo se vratili iz centra za prevenciju ovisnosti,gdje smo se zajedno prijavili na odvikavanje. što se tiče biljaka bile su stare oko mjesec dana, a digitalnu vagu smo koristili isključivo da nebudemo prevareni na kupljenoj količini (previsoka cijena da te neko pravi budalom),znam da to tako ne izgleda, i da se to koristi kao dokaz protiv dečka ali namjera nije bila daljnje preprodaje.
  4. molim vas da se jave samo i isključivo samo kompetentne osobe za davanje informacija koje su željne pomoći u ovakvoj situaciji. zašto se tome nadaš? mislim da nije korektno jel tražim pomoć,a ne osudu. nikada nikome nisam ništa nažao učinio, ovo mi je prvo I ZADNJE kazneno djelo. znam kakav je zakon, ali može li se u ovom slučaju izvući uvjetna i dobrotvorni rad (pa makar do kraja života) ? olakotne okolnosti- student predzadnje godine -predo sam sve svojevoljno, apsolutno surađivo u svakom pogledu, nikada prije kažnjavan e da, i odma sutra se prijavljujem na lječenje
  5. nikom nismo prodavali..rekli su u policiji da je netko reko da smo konstantni konzumenti i da bi se kod nas moglo nešto nać.nađeno je 15 biljaka (eksperimentiranje koje bi bilo za vlastitu upotrebu,nikako za daljnu preprodaju,isključivo za osobne potrebe) vel. od 5-15cm u kartonskoj kutiji, obloženo folijom,sa termometrom, dva kompjuterska ventilatora i sa 4 el. žarulje,166 sjemenki,te tri paketića marihuane načinjena od aluminijske folije (1.paketić 0,6g,2. 0,4g i 3. 0,3g),digitalna vaga,te nargila sa nagorijelim ostacima.u istražnom postupku potpuno je surađivano sa sucem kao i sa policijom prije toga(sve je dobrovoljno predano), poslije iskaza istražni sudac je okrivljenika pustio na slobodu te čeka sudski poziv.Dečko je preuzeo svu odgovornost na sebe te uz iskreno i duboko kajanje obećao da se to više NIKADA neće ponoviti,te da mu je ovo životna škola. molim vas za savjete za daljni postpak!!! unaprijed zahvalni.
  6. Molim vas, hitno mi je potrebno vaše mišljenje. ovako, prilikom pretresa stana nađeno je nekoliko stabljika i 1,8grama marihuane.Znam da se uzgajanje tretira kao proizvodnja ali nije bilo nikakve namjere za to. Dečko i ja smo redoviti konzumenti ove vrste droge, znači samo pušimo i nismo imali niti imamo namjeru prodavat. Za vrijeme pretresa, surađivali smo maksimalno sa policijom i predali smo im odmah sve što smo imali.Inače, oboje studiramo,predzadnja godina, nikad prije kažnjavani.Da li postoji mogućnost pritvora nakon razgovora kod istražnog suca? I kakva bi kazna mogla biti?molim vas,jako je hitno
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija