Jump to content

alsapi

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Godine 1960. djed je kupio sebi garažu od prijatelja, a ista je spojena uz zgradu u kojoj je živio. Nekakav nezvanični dokumenat o kupovini je postojao, ali je nestao za vrijeme rata (provaljen stan nekoliko puta). Garaža je spojena sa još 20-ak garaža u nizu i nitko, kao ni moj djed, nema vlasnički list od istih. Djed je odlučio pokloniti mi garažu, a ja bih htio legalizirati garažu, upisati je na svoje ime u Katastru. Što mi je činiti da ostvarim navedeno? Unaprijed zahvaljujem!
  2. Zahvaljujem na odgovorima, ali budući da djelatnici HEP-a ne žele pomaknuti stup koji smeta ulazu u podrum, dali postoji neka zakonska norma ili pravilo na koje se mogu pozvati te na osnovu kojeg će Elektra morati izmjestiti stup o njihovom trošku.
  3. Svojevremeno sa strane Elektre Zadar postavljen je drveni stup za struju preko kojeg se napaja strujom moja i susjedova kuća. Isti je postavljen na 20 cm od ulaza u podrum te ometa slobodan prolaz. Stup je istrulio i prijeti da se sruši. 18.08.2008. poslao sam dopis Elektri Zadar da promjene stup koji je već istrulio i zamolio da ga postave malo dalje od ulaza jer mislim da stup nije postavljen po propisu. Do dan danas nisam dobio nikakav odgovor na moj dopis iako sam kontaktirao sa tajnicom direktora. Kuća je izgrađena prije 2. svjetskog rata, bila je u državnom vlasništvu dok je nisam otkupio 1999. Oko kuće ima dovoljno zemljišta za premještaj. Da li je Elektra dužna pomaknuti stup dalje od kuće o svom trošku?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija