Jump to content

atri3

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim da mi netko odgovori , da li se može upisati ovrha na nekretnini u zemljišne knjige bez kupoprodajnog ugovora , za dugovanje po kreditu cca 3000 €.Naime rođak je prije dvije godine dignuo lihvarski kredit na 15000 kn sa zaduženjem 3000 €, i uvid u vlasnički list koji u ugovoru nije uopće spomenut kao osiguranje kredita??!!, a koji više nije mogao otplačivati jer je ostao bez posla, sada smo vidjeli da u posjedovnom listu piše plomba i hitna signacija pa ne znamo što to znači? Molim pomoć ili savjet.
  2. Hvala na odgovoru. u roku 8 dana poslala sam Općinskom sudu i odvjetniku od kojeg sam dobila ovrhu,prigovor i zamolbu za odgodom otplate do 1.7.Ne znam da li sam sve poslala na prave adrese. Pokušati ću još kontaktirati i banku u austriji sa zamolbom, ako će mi to što pomoći da dobijem na vremenu. I ja se nadam da nije samo tako prodati nekretninu, a još me zanima kako to ide jer je vrijednost nekretnine 3x veća od duga. Imam li kakve šanse?
  3. Može li se ikako na neko vrijeme odgoditi ovrha na nekretnini kako bi se podmirio dug? Što učiniti i ima li svrhe pisati prigovor na rješenje o ovrsi? Molim odgovor jer sam u bezizlaznoj situaciji , Banka iz Austrije je ona u kojoj sam imala hipotekarni kredit. Koliko traje od rješenja do izvršenja samog postupka? Pozdrav A
  4. Da li banka može skinuti novac sa računa firme ,ako ne plačam kredite redovito tj imam dugovanja po kredititima koje više ne mogu plačati.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija