Jump to content

plavusica-zg

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bok, u zadnje vrijeme moja obitelj i ja stvarno nemamo sreće u prometu , ovako moj tata je napuhao 0.6, uzeli su mu vozačku na 6 mjeseci, da li postoji neki način da mu ju vrate prije zato jer mu je stvarno potrebna vozačka? Mislim, ali stvarno, čovjek vozi 30 godina i nema nikakve kaznene prijave za prebrzu voznju, alkohol, ne daj Bože, nesrecu i sl., dapače, on je uzoran i defenzivan vozac, ali evo... Ulovili su ga. Molim za savjet. Hvala unaprijed
  2. Ja sam se spustala po maloj nizbrdici(+zavoj) i meni je bilo pregledno i ja sam njega vidla, normalno sam se vozila svojom stranom ceste, doletio je ko manijak, sjekao je zavoj, vjerovatno je zakočio ali bezuspješno i napucao me, ja sam u medjuvremenu smotala volan u svoju strano, ali ga ipak nisam mogla izbjeci. Nesreca se desila prije 3 dana, sada mi je baš bio čovjek iz osiguranja da mi poslika auto. Neznam ni svoju ni njegovu snagu vozila, no moj auto nije jak. Nije bilo svjedoka. Da odfuram auto na servis, sigurno ce potrajati popravak, a zapisnik ce doc tek negdje za dvadesetak dana. Evo, makar znam da nisam kriva i zvala sam policiju, i dečko koji me udario je pobjegao, strah me nepravde, odnosno, strah me da se nekako ne izvuce, da na kraju ja moram placati stetu koju je on napravio. Hvala stvarno na paznji i odgovorima.
  3. Ovako, imala sam prometnu nesreću, nisam ja bila kriva, dečko je pobjegao s mjesta nesreće nazvala sam policiju, zapamtila sam registraciju pa su ga našli. Ne javlja se na telefon, pa će morat kod njega doma,osiguran je kod Euroherca,tako da sam ja već bila tamo ispunila formulare i to sve(čeka se zapisnik). Napuhala sam 0,22. Zapisnik još nije došao, ali policajac je rekao da ja nisam kriva i to će vjerovatno pisati u zapisniku. Imam nekoliko pitanja, prvo, kak ću ja biti kaznjena- imam 20 godina i godinu dana vozački, ali nisam vozila brzo i nisam bila kriva, drugo, kaj ako taj dečko kada ga nađu izmisli neku priču da nije on kriv i slično ( da li se po šteti auta moze vidjeti ko je koga napucao ),kako ce on biti kaznjen, pošto je kriv za nesrecu i još je pobjegao, da li cemo se morati sresti na sudu ? i zadnje pitanje, kada cu ja morati na sud zato jer sam napuhala ? Radujem se vašim odgovorima, hvala puno na pomoći !!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija