Jump to content

tina2

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. izgleda da nitko nije čuo to?? ja sam to vidjela na dnevniku, mislim 1.1. ono kad je j.kosor rekla da će sve bebe rođene u prvom satu nove godine dobiti po 7000kn, onda je rekla i to... nitko ništa ne zna????
  2. pozdrav ljudi!! imam samo jedno kratko pitanje....nedavno sam na tv-u vidjela da će od ove godine sve nezaposlene majke imati pravo na porodiljnu naknadu, bez obzira na to bile one prijavljene na burzi rada ili bile one kućanice. Eto zanima me jeli to istina, jeli taj zakon već donesen ili se to radi o nečem drugome???
  3. nadam se, vidjet ću kad odem na hzz prijaviti se za ovaj mjesec. hvala svima na pomoći!
  4. ja ću kad se dijete rodi biti neprekinuto prijavljena 11 mjeseci, zbunjuje me onih spomenutih 9-12mjeseci. znači li to da mogu ostvariti pravo na porodiljnu naknadu?
  5. mislim da ti se tada samo još isplaćuje razlika, tako da onda dobivaš 1660kn naknade...
  6. Ljudi, da li možda netko zna? ja sam nova ovdje, a imam jedno pitanje. U 5. mjesecu sam se prijavila na hzz, isti mjesec dobila posao, al sam nakon mjesec dana dala otkaz jer sam imala problema sa šeficom. Ponovo sam se prijavila na hzz u 9.mjesecu, a sada sam trudna skoro 2. mjeseca. Znate li mi reći, imam li pravo na porodiljnu naknadu i jednokratnu pomoć????
  7. Ljudi, ja sam nova tu. Imam pitanje, ako mi itko može pomoći.. U 5mj. sam se prijavila na hzz, dobila posao, ali dala otkaz jer me šefica maltretirala. Opet sam se prijavila na hzz u 9. mj, a sad sam trudna, skoro 2 mj. Zanima me da li imam pravo na porodiljnu naknadu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija