Jump to content

nika552

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je nika552 objavio

  1. Poštovani ,s obzirom da sam u tim vodama (rastave s HRVI) u alimentciju vam ulazi samo mirovina i to 25%,ostali dodaci kao invalidnina,ortop.dodaci i ostalo ne ulazi u postotak.Smatra se da je to potrebno za braniteljevo lječenje (hm). pozdrav Anita
  2. Hvala na odgovoru,sve mi je ionako previše mučno da bi iskočila iz kože,samo želim doći do svoje imovine,a to će izgleda potrajati
  3. Koje su mi šanse da pišem sama odgovor na tužbu za rastavu bez odvjetnika ,posebno za podjelu imovine ? Firma se raspala,nemam primanja(osim što se snađem) kako da platim odvjetnika u takvim uvijetma? Ili da se zadužim do grla pa da izvućem svoje?
  4. Hvala na zakonu,sve sam to pročitala,mislila sam da netko možda ima iskustvo ili je prošao takve stvari,zakoni su relativni ,mogu tražiti ali pitanje je da li ću i dobiti.Mislim da su žene ipak premalo zaštićene,a sudovi spori i loši,mogu umrijeti dok izvučem svoju imovinu koja mi zakonski pripada.
  5. "Istjerana" sam iz zajedničkog stana od 84m2,živim trenutno u 30m2 s djetetom u njegovom stanu dok je on u zajedničkom 3 puta većem,na koji postotak imam pravo od zajedničkog stana jer je on sam a ja sa djetetom? Imam li pravo na dionice koje je dobio dok smo u braku? ( hrvi je 80% plus ptsp 20%) , mogu li tražiti novac koji je dobio zaostatke mirovina i uložio u mamin stan bez mog znanja? I mogu li tražiti uzdržavanje osim alimentacije jer sam trenutno nezaposlena kao i 317tis ljudi u Hr? Kako da platim odvjetnika bez plaće i izvućem svoju imovinu???
  6. Može li udruga radi stjecanja prihoda izdavati račune za usluge ili materijalne stvari(kao predmete koje sama izrađuje).često kupuju firme koje traže račun ,kako se sve to regulira ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija