Jump to content

katakarlo

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nasljedstvom je meni i mojoj majci pripalo svakoj po pola kuće. Cijela kuća je 100m2. U toj kući ja ne živim već moj brat sa dvoje djece i majka. Ja namjeravam kupiti stan od 70 m2 i moje je pitanje da li moram platiti puni porez od 5 %. Ono nasljedstvo nije riješilo moje stambeno pitanje jer ja ne živim tamo. Ovaj stan riješava moje stambeno pitanje. Molim za odgovor.
  2. Policajac na motoru zaustavoi me rukom.Ja sam držao mobitel u ljevoj ruci nakon obavljenog razgovora na parkiralištu.Znači za vrijeme vožnje nisam razgovarao na mobitel, već je bio samo u ruci.U prekršajnoj prijavi je navedeno vrijeme zapažanja 10.35. a ja sam dobio poziv u 10.31 i trajao je 1 minutu.Tako mi i stoji u logu na mobitelu a i dobiću ispis poziva od VIP-a.Imam li osnove za žalbu? Unaprijed hvala
  3. Bivša žena i njen novi muž nemaju još uvijek Slovenske papire.Bivša ne radi nigdje i njen novi ima posao ali nema baš veliku plaću.Sin još uvijek nije krenuo u školu.Mogu li na osnovi njene nezaposlenosti i činjenice da želi počet živit u Sloveniji, i naravno da sin želi da živi kod mene, steči neku prednost u dobivanju skrbništva???
  4. Rastavljen sam.Imamo zajedničko dijete od 6 godina koje sada živi sa majkom.Plačam 800 kn. redovito.Dobio sam pravo na posjete svaki drugi tjedan po vikend.Prvo su se odselili 300 km dalje od mene.Dogovorio sam sa bivšom da dijete bude po tjedan dana kod mene barem jedanput mjesečno.Jer su preveliki troškovi da odlazim svaki drugi vikend po dijete, a bio bi samo jedan dan kod mene.Sad su se odselili u Sloveniju.Preudala se.Pitanje je dali mogu dobiti skrbništvo za svog najdražeg, ili bar da dobim vise dana za druženjem sa djetetom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija