Jump to content

dreja

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znam da je puno, to ne osporavam nikako....nisam stvaro nikakve komplikacije.....Na zapisnik od alkotestiranje sam htio napisat da sam dobio batine i to skupa potpisat...i oni su se potpisali da ne želim potpisat.
  2. nisam ja pružao nikakv otpor....oni su mene malo malatili da ja priznam da sam vozio....
  3. Nemam baš šta pokazat liječniku, možda bi imao da nisam reko če želim odvetnika da sam vidio da se ovi ne šale....ili samo za procijenu duševne boli.... A šta ako oni kažu da sam bio agresivan pa da su mi smirivali... oni su zakon i ima ih više i ja sam bio pijan...
  4. Auto parkiran za 1 min dolazi polica i pita: ko je vozio, brat je vozio, di je otišao je mene vode u stanicu malo me tuku da priznam da sam ja vozio....pa još malo..pa pušem u alkotest i napušem 1,8 kad mi daju da potpišem alkotestiranje zelim napisat u taj zapisanik da sam dobio batine, napišem 2 slova i uzmu mi iz ruku i napišu da nisam htio potpisat....provem noč u čeliji, i dobijem papire od njih da u kojima piše da sam upravljao vozilom, i bio pijan, a auto je bio parkiran. A da su me tukli i psovali neče ptoč jer sam bio sam i pijan, a njih su bila dvojica..... Šta da čekam poziv sa susda ili da napišem žalbu i predam načelniku? ili nešto drugo. Puno vam hvala!!
  5. Ja i moja sada bivša supruga možemo se dogovorit oko viđanja dijeteta (starog 15mj) na način da ona priča a ja samo mogu reč da,i na taj način se dogovorit. Mi smo iz dva različita grada udaljenost između nas je oko 70km. Ona mi je rekla da ja mogu viđat dijete svaki drugi vikend od subote u 9h ujutro do nedelje 18h, po tome ispada da ja mogu vijet dijete 68h/mjesec a ona 652h/mjesec, kako sada objasnit ravnopravnost između spolova, i prava na dijete, prema tome ispada da ona ima veča prava na dijetetom nego ja, ok i da dijete bude kod majke više nego kod mene, ali ovo je 10X manje, ne želim se zadovoljit sa mrvicama, alimentaciju želim uredno plačat, i ne mislim stvarat probeme di ih nema. Zanima me ako smo ravnopravni o svemu sa ženama zašto nebi bili i o tome?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija