Jump to content

smrznuti

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. smrznuti

    dnevnice

    Zanima me dali imam pravo na dnevnice,od strane poslodavca poslan sam u drugu poslovnicu na školovanje (21 dan) za voditelja.Udaljenost je veča od 100km. Plačen mi je hotel sa ručkom.Ugovorom o radu nisu definirane dnevnice.
  2. Podigao sam novce na bankomatu do nule, dođem za dva dana u banku na šalter da pitam koliko je stanje na racunu i kažu mi da imam cca.3000kn koliko sam i podigao na bankomatu. Rekao sam nek mi isplate tih 3000kn. I evo sranja, za par dana dobio sam pismenu čestiku da sam u nedozvojenom minusu. Banka nije na vrijeme knjižila one novce koje sam podigao na bankomatu te mi ispaltili duplo. Može li se tu šta napraviti? Hvala.
  3. Podigao sam na bankomatu plaču (Hypo Alpe Adiria Banka)u cijelosti. Za dva dana otišao sam na šalter banke da vidim koliko mi je stanje na racunu jer trebao sam dobiti neke novce od roditrelja. Na šalteru su mi rekli da imam još na raspolaganju (otprilike isto kao i plača), i isplatili su mi koliko je bilo raspoloživo. E sad nakon par dana vidim da sam u nedozvoljenom minusu. Po tekućem računu nemam dozvoljeni minus, nemam čakove ništa mi nije došlo na naplatu. Dali sad ja moram platiti taj iznos u nedozvoljenom minusu? I šta da radim? Hvala.
  4. na bankovni racun došla mi je sudska zabrana od vipneta.Imam dugovanje od nekih 3000kn.u dozvoljenom sa minusu i nemogu ni skinuti taj dug a ja nemogu do novaca,nego tek kada budem u plusu. dali mi mogu skinuti cijeli iznos odjednom? Šta da radim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija