Jump to content

bickoi

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani! Molim savjet oko kupnje stana .Ako je ZK izvadak čist a ima 10 vlasnika u različitim omjerima(1 vlasnik je u Australiji).Kako kupiti takav stan !!!Koji su potencijalni problemi i kako ih riješiti?
  2. Kako legalizirati kuću koja je bespravno izgrađena 1970god.i nije upisana u gruntovnici te kako legalizirati garažu na istom zemljištu izgrađena 2000 god.Napominjem da me je susjed prijavio i da sam platio kaznu za bespravno izgrađenu garažu.a bojim se da će me susjed i dalje prijavljivati i za kuću i garažu koju insistira da se ukloni!Što napraviti.Molim odgovor! HVALA
  3. Septička jama je sagrađena davne 1968 za potrebe društvenih montažnih kućica ,a sad je to privatizirano ,dakle septička jama je na mom posjedu ,oni je pune ,uništavaju šahtove ,bespravno ulaze u posjed ,čupaju mi mlada posađena stabla itd...,a ja koji boravim sve skupa 3 mjeseca godišnje moram plaćati čišćenje !!!
  4. 1. Molim da mi netko odgovori što znači kad u ZK ulošku nisu navedene nekretnine (kuća i garaža )nego samo zemljište(neplodno). 2.Što znači kad u je Zk ulošku navedena nekretnina ,a navodi se da nisu priložene uporabna i građevinska dozvola!! Molim brzi odgovor!! Hvala
  5. Živim s curom oko6 god.Ona planira kupit stan na moje ime (zbog poreza,prvi stan a ona ima već jedan na svoje ime).Kako da se ona zaštiti u slučaju prekida veze!
  6. Na mojoj okućnici i vikendici nalazi se septička jama koju koriste 3 susjeda .Kako oni bespravno ulaze u moj posjed kad me nema i otvaraju šahtov(,neke su i uništili),zanima me koja su moja prava!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija