Jump to content

lilyca

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ako je kuca do 400 m2 GBP, ide se na potvrdu glavnog projekta. Ukoliko je vise od 400 m2 mora se raditi idejni projekt, pa glavni, tj, ishoditi lokacijsku, pa gradevinsku.........Komunalni i vodni doprinos i u jednom i u drugom slucaju cete platiti za razliku tavanskog i stambenog prostora(pretpostavka da kuca ima gradevinsku).
  2. Nalazim se na porodiljnom dopustu. Međutim, željela bi upisati redoviti studij pa me zanima dali gubim pravo na porodiljnu naknadu redovitim studiranjem? Dali je situacija ista i u slučaju izvanrednog studija?
  3. lilyca

    pitanje

    Trenutno sam sama sa dvoje djece u dobi od 1 i 3 godine. Nevjenčani suprug mi je već 1 god na lječenju od alkoholizma. Svo vrijeme smo živjeli sa njegovim roditeljima a ja sam i sve do sada živjela kod njih, no međutim odlučila sam se odseliti zbog naših loših odnosa. Ono što me sada zanima je 1.) roditelji ne dozvoljavaju da odnesem njegove stvari iz stana, dali ja imam pravo na to i kako mogu dokazati da su njegove pošto kuća glasi na njih a sa suprugom nemamo kontakata 2.) željela bi djecu prijaviti na novu adresu i zanima me dali to mogu učiniti bez supruga s obzirom na to gdje je ? unaprijed zahvaljijem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija