Jump to content

devdy

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je devdy objavio

  1. Koliko se može isčitati iz napisa,čovjek je u 40-toj godini života,znači da bi ispunio uvjete za prijevremenu ili starosnu mirovinu potrebno mu je nekih 20-ak godina rada i života da bi istu i dočekao, po sadašnjem zakonu a kakav će biti taj zakon nakon dvadeset godina nitko nezna,povoljniji sigurno ne. Želim ti svu sreću u tvom daljnjem životu i radu i ako te to šta tješi nisi sam ima nas još koji smo iz školskih klupa uzeli pušku u ruke.Pozdrav!

  2. Dragi branitelji, zato se danas i nalazite u situaciji da ste razjedinjeni, podijeljeni, neki privilegirani neki ne, neki s povlasticama neki bez itd... a sve od strane zna se koga, pa dajte odgovorite čovjeku na pitanje ako znate odgovor ako ne nestavljate sol na ranu.Upravo to nekima i odgovara, gdje bi bili da ste složni i svi ko jedan, iako je moderator već odgovorio na pitanje.Pozdrav.

  3. Poštovanje, imao bih pitanje za znalce molim odgovor. Naime radi se o tome da gospođa koja je uredno prijavljivana na zavodu za zapošljavanje podosta godina to je nekih dvadesetak godina pa i više nikad nije radila i nema radnog staža,slijedeće godine puni 60 godina života ima li pravo na mirovinu ili u neko dogledno vrijeme? Hvala.

  4. Poštovani,

     

     

    Vezano za Vaše pitanje oko isplate dividende za 2011. godinu temeljem udjela koje imate u Fondu hrvatskih branitelja, situacija je slijedeća:

    Upravni Odbor Fonda hrvatskih branitelja će nakon zaključivanja poslovnih knjiga za 2011. godinu donijeti odluku o isplati dividende za navedenu godinu, a točno kada, na žalost nije nam poznato.

    Želimo Vas još samo uputiti da informaciju o isplati dividende, nakon odluke Upravnog Odbora Fonda HB, objavljujemo i u javnim tiskovinama u kojima smo i obavezni takve informacije objaviti (Narodne novine...).

    Stoga i Vas pozivamo da pratite tiskane medije u kojima će podatak o isplati dividende i biti objavljen.

     

    Ukoliko ćete trebati dodatne informacije, svakako nam se obratite s povjerenjem.

     

    S poštovanjem,

    Vaš

    Erste-invest d.O.o.

     

    Ovo meni odgovoriše na moj mail kad ih ja upitao vezano za dividendu i fond HB.

    Lijep pozdrav! :kavica:

  5. Bez obzira što tko mislio o novoj stranci,kao i o manipuliranju sa istima,lijevi ,desni , desni, lijevi gosp. Sačić inače moj ratni zapovjednik kojeg znam osobno i napisat ću to laički znam kako diše po pitanju braniteljskih prava,bodovanja razdoblja provedenog u domovinskom ratu i dodjelu udjela u FB i svih ostalih problema vezanih za braniteljsku populaciju.Svakako od mene ako stranka uspije u političkom smislu ima punu podršku!Hvala i pozdrav. :palac:

  6. zkova je napisao:

    ČOVJEĆE TO JE PROSJEK...samo kaj je mnogo manji broj većih mirovina,a veliki broj manjih mirovina od tvoje spomenute cifre....

     

    ...ja nisam zavidan HB-a koji imaju mirovinu 6,7,8...tisuća kn ako je stecena na legalan način,tj.zaslužena krvlju,ranjavanjem ili pak bolešću...

     

    ...treba iskorijenit lažnjake i one koji su im to omogučili-vjerujete bit će svima bolje.Sve se može samo treba drž.aparatu volje za to.... :kavica:

    :palac:
  7. Obzirom na izmjene i dopune zakona o Porezu na dohodak u kojem se isplata dividende uvjetuje kao isplata na žiro račune građana, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti traži odgovarajuće rješenje kako vršiti isplatu dividende za 2009. godinu.

    Sve dodatne obavijesti, bit će objavljene u medijima i javnim glasilima.

    Odgovorio Erste-Invest. :smijeh:

  8. U novinskom članaku objavljenom izdanju Jutarnjeg lista od 27. rujna na str. 4 pod nadnaslovom "TOTALNA REVIZIJA - Svi vojni i civilni invalidi morat će na provjeru" i naslovom "Nisi invalid, ako ti pomažu manje od 90 minuta na dan" autorice Kristine Turčin iznesene su nepotpune informacije i pogrešni zaključci, kojima se dezinformira javnost.

     

    http://www.mobms.hr/vijesti/2010/9/27/demanti-clanka-objavljenog-u-jutarnjem-listu-%281%29.aspx :misli::kavica:

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija