Jump to content

dado37-

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. do kada se mora plaćati alimentacija do koliko starosti dijeteta
  2. hm.. za tebe mislim da nema komentara previše a što se tiće akcija otom potom.
  3. zato što mislim da to nebi pomoglo,jer ima i među njima slićnih
  4. Hrvatski sam branitelj dragovoljac,ponekad me je to i sram reći jer kad vidim kako pojedini lažnjaci ostvaruju veća prava nego mi pravi branitelji i koji moramo na stotine naćina se truditi da bi ostvarili neka prava i sa hrpom papirologije ,to je stvarno žalosno.Znam hrpu ljudi koji su takoreći pišali po pijesku dok smo mi ratovali i smrzavali se oni su danas u mirovini jer su platili nekome 5000 e a mi što to nemamo mi se dan danas patimo i pitam se za kraj dokle ćemo tako. Pozdravljam prave i istinite Branitelje.
  5. hvala ali ja več jesam obavio i to kod psihologa sve imam sada čekam riješenje od drugostupanjske komisije ali neznam šta dalje.
  6. Hrvatski sam branitelj od 1991-1995 dragovoljac pričuvnog sastava MUP-a. podnio sam zahtijev 2005 za ostvarenje prava na RVI i dobio sam 30% PTSP. na prvostupanjskoj komisiji sada čekam riješenje od drugostupanjske komisije. Zanima me šta poslje toga slijedi i koji je redsljed daljnjeg postupka šta trebam raditi.nezaposlen sam nemam nikakva primanja šta da radim.što dalje to mi je gore i gore jedino da se ubijem pa da vide da sam stvarno bolestan,moja nevjenčana supruga me mora durati a ja živim na njen teret. pomagajte šta da radim dalje.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija