Jump to content

nijedobro

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Onda će mo ići na klasičnu suglasnost za korištenje. Samo je problem i to kako napisati da ima pravnu formu,jel ima gdje kakav model? Sa stanarima iz drugih ulaza sigurno neće biti problema. Trebam još doći do upravitelja zgrade jer u mom gradu je to jako loše riješeno. Hvala puno na pomoći.
  2. 1)Stambena zgrada s 13 ulaza ,u svakom ulazu ima 12 stanova, Svaki ulaz ima takvih 5 prostorija u potkrovlju.U večini ulaza su ih preuzeli stanari na zadnjem katu ali sve bez "papira". 2)Zgrada je etažirana 3)Koliko ja znam prostorija je vlasništvo svih stanara ulaza 4)Nadam se pravu vlasništva Hvala unaprijed.
  3. Pomoć mi je jako potrebna i nadam se da ću je ovdje dobiti. Situacija je ovakva,živmo na zadnjem katu četverokatnice u garosnijeri od 25m2. Iznad nas se nalazi potkrovlje od 20m2 koje nitko nekoristi niti se koristilo jer nemaju vrata,ta prostorija bi nam uvelike olakšala život jer bi tu napravili još jednu sobu,stanare smo već pitali i više manje su svi suglasni ali mi je problem što stvarno neznam kako to treba pravno izgledati njihova suglasnost na papiru? U našoj zgradi je to često praksa ali nitko nije od njih tražio suglasnost stanara a mi neželimo ništa raditi bez toga. Moje glavno pitanje kako na papiru treba izgledati njihova suglasnost da to je pravno valjano i da mogu tražiti daljnje dozvole od grada. Jako mi treba pomoć i ako mi netko pomogne bit će mo presretni ili bar nas uputite tko bi moga pomoći na tom pitanj..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija