Jump to content

lacrima

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lacrima objavio

  1. Pozdrav svima! prije mjesec dana sam na moru 'pala' sa jointom od 0,7 grama. službenik mi je rekao da ću dobiti prekršajnu prijavu sa novčanom kaznom samo.. no sada mi je došao optužni prijedlog te poziv na glavnu raspravu. piše da ili moram doć ili dostaviti pisanu obranu. i rozo su ofarbali da ako ne dođem- naložiti će dovođenje o mom trošku, a onda dolje piše ako ne dođem i ako sud ocijeni da moje ispitivanje nije potrebno da će se rasprava održati. jer netko zna kako ta obrana mora izgledati? jer potreban odvjetnik za to? i ako netko zna piše da sam kažnjiva po čl.54.st3 i st.1.toč.1. zakona o suzbijanju zloupotrebe opojnih droga- šta to znači? ja sam gledala i skužila ko da je to za prodaju i promet a ne za posjedovanje?!
  2. stvarno su me loše savjetovali.. znači ja i sad mogu kaznu platiti, a to za vozačku mi nije jasno jer mi nisu ništa za nju rekli..to će mi doma doć neki poziv da je predam ili kaj??
  3. ukratko prije 10tak dana zaustavila me policija jer sam prošla kroz crveno (semafor nisam ni skužila)i napisali su mi kaznu od 2000 kn i 3 mjeseca bez vozačke..doma su mi starci rekli da nećemo platit nego kad kao dode opomena..tako je 8 dana prošlo, a ja se nisam ni žalila ni platila..šta da sad očekujem??šta mogu napravit sada? hvala unaprijed na savijetu
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija