Jump to content

yodoo

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani zanima me koliko košta prepisivanje firme. Firma je od oca koji je otvotio firmu na sestru koja se sada udala i zeli skinuti tu firmu sa sebe. Trebala bi ju prepisati na mene pa me zanima kako to ide u medu obiteljskom prenosenju dali je sta jeftinije i koliko to u konačnici košta. Hvala
  2. Igranje poker na internetu je legalno, a sto se tice poreza nisam siguran ali mislim da to sama firma regulira tj da mozete dobit vecu kolicinu novca i da necete platit porez princip kladionice.
  3. Molio bih pomoc oko otvaranja poker kluba Obozavatelj sam pokera i htio bih otvorit poker klub u koje bi se igrale partije pokera. Zanima me kako da otvorim poker klub i dali to mora biti prijavljeneo kao firma i kako se tu placa porez.
  4. koja je razlika izmedu likvidacije poduzeca i stecajnog postupka te koji od ovi nacina je jednostavniji i brzi te koji me manje kosta.
  5. Hvala na odgovorima nego zanima me dali postoji ikakva mogucnost da me drzava tereti za preostali dug koji nije podmiren nakon prodaje sve imovine, te koliko maximalno moze trajati i koliko u pravilu mene kostaj taj postupak.
  6. molio bih Vas da mi netko kaze kako pokrenuti stecajni postupak kod insolventnog poduzeca kojem vrijednost imovine nepokriva vrijednost duga te kada se imovina proda i naplati jeda dio duga a ostane jos dugova kako ih drzava naplacuje te dali ih ja moram snositi. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija