Jump to content

bosko

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je bosko objavio

  1. Pomoč, molim vas kome se žaliti na rad suda kada se sudac opčinskog i županijskog suda u varaždinu ignorira odluku ustavnog suda i u obrazloženju riješenja napiše da ga ne obvezuje mišljenje ustavnog suda i unatoč tome donese rješenje na temelju prijašnjeg riješenja koje je ustavni sud ukinuo i to tri puta za redom.
  2. Sve je plačeno u zakonskom roku od 8 dana, ali mene prvenstveno zanima taj famozni članak 27. st 3. ZOI-a koji je spomenuo odvjetnik kome sam isplatio troškove.Možda me htio opelješiti na brzinu za tih 800 kuna navodnih kamata, ja sam kod njega došao sa ispisanom potvrdom o isplati troškova na što je on dopisao i kamate po čl.27 na što ja nisam pristao. Buduči nije htio potpisati moju potvrdu o isplati on je izvadio svoju več pripremljenu potvrdu o isplati u kojoj nigdje ne spominje kamate.
  3. pomoč! po sudskoj presudi županijskog suda u vž. morao sam platiti dosuđene sudske troškove pod prijetnjom ovrhe nakon 8 dana, izvršio sam isplatu troškova stranci putem njegova odvjetnika u roku , međutim odvjetnik traži i kamate koje pripadaju po čl.27.st 3 ZOI-a. Ima li stranka pravo na kamate kad ih sud u rješenju nigdje ne spomionje.
  4. može li mi itko objasnit pravne termine subjektivni i objektivni rok te riječ prekluzivan vezano u čl.21 zakona o vlasništvu preciznije pravo na zaštitu posjeda pred sudom
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija