Jump to content

stanimar

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na savjetu, ovo je ono što zdravi razum kaže. moja dvojba je bila povezana s dokumentom koji se nalazi na http://www1.zagreb.hr/slglasnik.nsf/VPD/2520FEFBB8DE61FBC1256DD40035A84F?OpenDocument, (Odluka o načinu obračuna i plaćanja komunalne usluge opskrbe vodom i odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda ) a koji je (bar meni)dosta nejasno napisan. no, ono što je važno je što pravo kaže, a ne što kaže vodoopskrba kao zainteresirana strana, nadam se
  2. na zalost kad sam izlazio iz gradskog prostora u kojem sam bio zakupac do cca 2005. godine nisam se odjavio s vode. novi zakupac je u razdoblju 15.10. 2007. - 1.6. 2008. pod mojim imenom primio 8 računa i nije platio niti jedan. uskoro bi mi trebala stici ovrha kako su mi rekli iz vodoopskrbe. ja sam kontaktirao novog zakupca koji će vodopskrbi dati izjavu da je on tada bio u prostoru no ne namjerava platiti vodu. ja cu takodjer nabaviti od grada potvrdu kad sam izasao iz prostora cime ce biti jasno da ja nisam potrosio vodu ako dodje do parnicnog postupka jer vjerujem da ce vodoopskrba ici u to posto on ne zeli platit (premda ce ga oni pismeno kontaktirati u vezi toga). zanima me kakva je moja situacija pred sudom u parnici- je li to sto se nisam odjavio dovoljno da presude da platim premda cu dokazati da tu vodu nisam ja potrosio?
  3. stan je kupljen prema podacima iz vl. lista prema etažiranju no čini mi se (moram provjeriti) da je taj dio zemljista (vrt koji je zagradio koji se proteže od njegove nove kuće do ruba zgrade u kojoj stanujem) pripojen (prilikom parceliranja susjedovog većeg zemljišta na kojoj su obje kuće na dvije čestice - jedna čestica za našu zgradu, druga za njegovu) susjedovoj kući . ako je to moguće svejedno mi se cini da treba postojati pojas oko moje zgrade da mogu prići fasadi ili grijesim?
  4. nedavno sam kupio stan u kući. prodao mi ga je čovjek koji je tu cijelu kuću prodao po etažama, a preselio u kuću koju je sagradio do nje. prodao mi je stan i parking, a vrt nije. nedavno je zagradio vrt ispred mog stana ogradom tako da ne mogu prići kući ispred stana. čini mi se da je to nezakonito već da bi trebao ostaviti prolaz oko kuće. molim mišljenje
  5. Postovani, mozemo li za potrebe udruge kupiti na veleprodaji pice i prehrambene proizvode, ne radi daljnje prodaje vec za potrosnju clanova udruge?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija