Jump to content

ctr

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ctr

    nasljedstvo

    Uff, vise ni sam neznam kaj je najbolje napravit.. A kakva je recimo situacija sa darovnim ugovorom? Da mi roditelji preko njega daju kucu!?
  2. ctr

    nasljedstvo

    Hvala na brzom odgovoru! Dakle, kada napravimo taj ugovor o doživotnom uzdrzavanju sestra vise nema nikakvih prava na tu kucu tj na tatin ili nuzni dio, jel tako? Jos samo par pitanja,jel ima veze to sto ja trenutno nisam zaposlen tj. studiram sa tim ugovorom o uzdrzavanju i gdje se to moze sklopiti (kakva je procedura i sto je sve potrebno)?
  3. ctr

    nasljedstvo

    Pozdrav! Ovako imam par pitanja sto se nasljedstva tice... Imam polusestru (koja je inace stambeno situirana),iz tatinog prvog braka sa kojom bas i nisam u bajnim odnosima. Ja sam iz drugog, tj. trenutnog tatinog braka i sad tata i mama zele mi oporucno ostaviti kucu,a ne zelim se kasnije sa njome natezati i gubiti vrijeme i zivce po sudovima, pa me sada zanima: ima li ona uopce kakva prava na tu kucu (moze li traziti nuzni ili tatin dio), ako ima sto bi moji roditelji trebali uciniti kako ne bih imao poslije problema, tj. kako bi ta kuca u cijelosti, po njihovoj zelji pripala samo meni. Unaprijed zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija