Jump to content

kriva

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. imala sam povredu roznice..natucenost i nakon toga par dana visok tlak pa sam dobila injekciju za smirenje..(
  2. ..dali je trebalo podnijeti kaznenu tad prijavu jer ta osoba je otisla! kako je moguce da me netko "iscipelari" a policija sad i mene optuzuje?
  3. ..dali je trebalo podnijeti kaznenu tad prijavu jer ta osoba je otisla! kako je moguce da me netko "iscipelari" a policija sad i mene optuzuje?
  4. Prije tri mjeseca na mene je izveden napad od punoljetne osobe koja je dosla u posjet mom prijatelju sa kojim zivim vec 12 godina.Otac osobe je bio bolestan i vracala sam ga iz bolnice.Stigla je njegova kci te u tom trenutku pocela ponizavati.htjela sam se povuci jer sam bila bolesna ,a i poznavajuci tu mladu djevojku koja je ucinila vec puno verbalnih ponizenja,htjela sam otici.Kad sam prisla autu ona me snazno lupila te pocela prijetiti na nacionalnoj osnovi ,Pala sam na zemlju(djevojka trenira borilacke vjestine) i ona me pocela udaratiti nogama. Pozvala sam policiju,dala iskaz,zavrsila na hitnoj. Danas sam od suda dobila PREKSAJNI NALOG da sam i ja kriva zbog narusavanja reda i mira.financijski sam osudena ali i moralno se osjecam lose. Sto da ucinim?
  5. Mom prijatelju se desilo slijedce..." Prodao sam automobil na nacin da sam dao dokumente (saobracajna i prometna),primio novac a sve bez pravljena Kupoprodajnog ugovora(receno mi je da auto ide za dijelove drugog auta). Auto je reg jos mjesec dana. Kupci su iz drugog grada. Mogu li imato problema jer je tu i polica osiguranja a sve sam to ucinio bez Kupoprodajnog ugovora? unaprijed hvala.."
  6. Tnx.danas sam dobila ocevidnik u kojem iskaz nije tocan ..no ocito je da se protiv rogatih ne trba bosti..sad prigovor jos skicirati i manje tereta na dusi.. Jer ovo umara..
  7. Veteran,puno hvala na smjernicama jer su mi ova dva dana kao mora. naime,citiram Prekrsajni nalog: ..."cime je pocinila prekrsaj iz clanka 43 stavka 3. u svezi clanka 294,te clanka 177. stavka 5 zakona o sigurnosti prometa na cestama.." Na vase pitanje mi ;nije bilo povrijedenih ,nema ogrebotina,policajac je popodne ucinio mi alko test koji je bio negativan(usput vrlo grub rekavsi da sam mladoj slovenki ucinila stetu!) . Sutra planiram otici u PU i pitati za ocevidnik jer neznam sto je zapisano! Nikada me nitko nije kontaktirao. Znam da imam pravo prigovora ali se osjecam povrijedeno jer ja nisam dala iskaz niti sta potpisala. Zar to doista znaci da ono sto je policajac zapisao alfa i omega?jel to po liniji simpaticnosti? Nisam osoba koja bi se udaljila sa mjesta dogadjaja niti smatram da sam slovenku ostetila jer ona se kretala unazad bez signalizacije i kad je shvatila da ne moze se parkirati u "rikverc" nastavila je put! ..ja sam izasla u momentu da joj kazem da me je "kvrcnula "po retrovizoru,no to sto je nebitno jer nisam vidjela ni tko vozi auto( usput auto je bio nov mocan sa zatamljenim staklima:)). znam da zvuci pateticno ali samo pokusavam predociti situaciju..
  8. Prije pola godine sam se kretala jednosmjernom cesti u koloni jer je turisticko mjesto sa dozvoljenim parkirnim sa lijeva i nedozvoljenim sa desna. Osoba slovenskih registracija ispred mene je dugo stajala i pokusala se parkirati bocno pri cemu me lagano dodirnula po retrovizoru ali je zglobni pa se vratio. Nisam imala razloga vrati policiju jer je guzva vec nastala sa trubljenjem.. Auto se nije uparkirao jer je nemoguce bilo i kolona je nastavljena. Popodne mi je dosao policajac na vrata i rekao da sam skrivila prometnu nezgodu. : Jucer sam dobila prekrsajni nalog da sam kriva po prekrsaju iz clanka 43 stavka 3 u svezi 294,te clanka 177 stavka 5 Zakona sigurnosti na cestama,kaznjena sa 3.000 kn. te zabrana sa tri mjeseca oduzimanja vozacke dozvole. Prijedlog je stigao od policijske uprave. Nitko me nije pitao od nadleznih sto se desilo!!!ni rasprava..nista.. Ocajna sam i ponizena. :tuzan:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija