Jump to content

1mimi

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je 1mimi objavio

  1. Dragi Cigo1, pozdrav i tebi! Tko kaže kao prvo da smo mi svi na državnom proračunu, a tko da mislimo da je u redu Vaša situacija? Kao drugo ,ako su svi u mojoj firmi dobili regres zar mislite da bih ja trebala šutjeti ako meni kažu da nemam pravo, a imam?! E pa zato što šutimo zato nam tak i je. Pozdrav!

  2. Hvala vam na odgovorima! To znači da mogu dobiti raskid ugovora sutra, za 2 tjedna ili možda za 3 godine pa ti sad znaj, a još bolje je to što to nije privremeno povećanje posla nego trajno, a ispada da se tak u ugovor napisalo samo da bi se mogao sklopiti na određeno, a ne na neodređeno. A zbog čega? :tuzan: E to su već neke druge igre... Hvala još jednom.

  3. Evo mene opet! Pegula žao mi je što ti se to dogodilo,nažalost morat ću i ja nekako prihvatiti da bez obzira na zakone i njihovu dobru namjeru (kao štite radnika, bla, bla, bla) ima ljudi koji ih tumače na takve načine da boli glava , a o tim ljudima ovise naša radna mjesta. Evo ja opet imam pitanje- što ako u ugovoru piše: Radnik ima zasnovan radni odnos na određeno vrijeme. Radni odnos je zasnovan na temelju natječaja zbog povećanja obima posla. E šta sad to znači, kad ističe taj ugovor- da li po tome poslodavac može dati raskid ugovora bilo kad, ali opet pitam se na temelju čega? Hvala

  4. 1mimi je napisao:

    Pozdrav svima! Evo i ja imam jedno pitanje u vezi ugovora o radu na određeno. Naime, da li je u skladu sa zakonom ugovor na određeno u kojem piše da je radnik primljen na radno mjesto zbog povećanja obujma posla ili slično, a bez naznake trajanja tog radnog odnosa bar okvirno (npr. najkasnije do...) ili je dovoljno npr. sve dok traje potreba za tim? Hvala!

     

     

    Zna li možda netko nešto? Hvala.

  5. Pozdrav svima! Evo i ja imam jedno pitanje u vezi ugovora o radu na određeno. Naime, da li je u skladu sa zakonom ugovor na određeno u kojem piše da je radnik primljen na radno mjesto zbog povećanja obujma posla ili slično, a bez naznake trajanja tog radnog odnosa bar okvirno (npr. najkasnije do...) ili je dovoljno npr. sve dok traje potreba za tim? Hvala!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija