Jump to content

CSKA

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. CSKA

    Krađa help

    nisam vozio, a i da jesam, nemogu mi to dokazat Vozilo nisam nikome dao, bio sam u vozilu i rekao policiji imena i neke nadimke koje znam, al su oni tražili ime prezime i adrese..tolko podataka znam samo o najblizim prijateljima..dok mi suputnici to nikako nisu bili
  2. CSKA

    Krađa help

    Rekli mi da ću biti pozvan na sud, a ako se utvrdi na nisam na snimci, bit ću oslobođen Ali ipak mi je napomenuto, da je moguće da budem kažnjen kao 'pomagač' jer sam omogućio vozilo..pa me zanima kolko je to vjerojatno? Ja sam samo iznajmio vozilo, za putovanje..nisam vozio, nisam ni znao da je nešto uopće ukradeno..
  3. CSKA

    Krađa help

    Nikada prije nisam za ništa kažnjavan, ni prekršajno čak. Dokazati mogu da nisam upleten, postoje snimke sa benzinske postaje, na njima se mora vidjeti da nisam niti ulazio na pumpu, štoviše, udaljen sam bio 50-100m od ulaza u pumpu.
  4. CSKA

    Krađa help

    dakle..krađa zaposlenik benszinske primjetio je kako nekoliko ljudi krade par boca alkohola..i vidio je kako ih unose u kombi, sa kojeg je zapisao br.moba (rentan je kombi). Kako sam ja rentao kombi, preko podataka o renta-a-caru, dosli su do mene i pozvan sam na razgovor. Kazu da snimka kradje postoji, al ja na snimci nemogu bit jer nisam niti ulazio na pumpu, a kamoli krao. Prema popisu robe ukradene..vrijednost je 1060kn, roba nije pronađena u kombiju. Na razgovoru mi prijete zadrzavanjima 24,12h (dok se ne sjetim ko je krao) , da ce sve na mene stavit, da ce mi pretražit kucu, da cu bit optuzen kao suucesnik i tako to..da bi me nakon sat vremena pustili. Pozvan sam opet za par dana na razgovor. Ja neznam ljude iz kombija, pogotovo ime i prezime od svakoga kako oni traze da im kazem, nisam vozio kombi, nisam bio na pumpi u vrijeme krađe, niti sam znao da je nesto ukradeno.. Zanima me..sta mogu ocekivat na slijedecem razgovoru? Ja nemogu policiji pomoc sa imenima pocinitelja, kao ni suputnika../ jel mi mogu pretrazit kucu? ili me zadrzat 24h u postaji..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija