Jump to content

megi21

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nesto bih i ja pitala, a vezano je takodjer uz prisluskivanje mobitela. Ovako, osoba me zove iz inozemstva i u zadnje vrijeme se desava da me zove sa svog broj (broj te drzave), a meni pise nas broj i to svaki put drugaciji, ali od istog operatera. Da li je moguce da se moj mobitel prisluskuje? Ta osoba bi trebala biti ovdje na izvrsenju kazne pa zbog toga sumnjam se mozda prisluskuje moj mobitel! Eto ako netko zna...
  2. Opet se javljam jer trebam pomoc. Naravno, vezano za ovaj slucaj. Zanima me da li netko,konkretno djevojka moze poslati u sud, ne znam kako da to nazovem, molbu ili tako nesto u svrhu da pomogne da se presuda preinaci. Dali to uopce ima svrhe i smisla pokusavati??? Sorry, mozda je glupo pitanje, ali hvata se za svaku slamku.. P.S. Zalba jos nije dosla na red.
  3. Puno hvala na brzim odgovorima. Stvarno sve pohvale Vama! Javim se ako budem trebala jos pomoci jer stvarno ste super.
  4. Zahvaljujem se na odgovorima! Ali jos bih nesto pitala. Ne znam da li je prijatelj samo paranoican ili nesto ima tu. Da li je moguce da policija udje u trag porukama ili necemu na mobitelu (naravno ako mob.ne dodje u njihove ruke pa procitaju).Sorry, mozda pitam gluposti ali zanima me.
  5. zaboravila sam reci jos nesto. odvjetnik mu je nakon otprilike mjesec dana od presude rekao da ce se ona najvjerovatnije ukinuti i vjerovatno ponovno suditi, ali tek negdje oko 9.mjeseca. dali on to uopce moze znati? ili je to samo "pricam ti pricu"?
  6. hvala na odgovoru. a pretpostavljam da mu je to sto je pobjegao (a trebao je biti u pritvoru jer je kazna preko 5 godina)otegotna okolnost!
  7. megi21

    molim pomoc

    molim pomoc ovako, treba mi mala pomoc u razjasnjenju neke stvari.moj prijatelj je osudjen na 5,5godina u 11.mjesecu.ne znam tocno o cemu je bila stvar, ali vezano za opojne droge, nekom je prodao nesto.u obrazlozenju presude je bilo i ucestalo cinjenje kaznenih djela, jer i prije je imao problema sa zakonom.on je otisao (pobjegao) u drzavu cije ima drzavljanstvo na dan presude.odvjetnik je podnio zalbu. zanima me u kojem roku se sud ocituje na zalbu?da li se uopce moze ocitovati pozitivno za njega ako je on pobjegao?nadam se da ste shvatili sta me zanima.unaprijed zahvaljujem i nadam se pomoci!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija