Jump to content

CiguliMiguli

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je CiguliMiguli objavio

  1. Poštovani! Imao bih više pitanja i molim Vas da mi pomognete! Prvo pitanje je smiju li djelatnici zaštitarske tvrtke AB koji osiguravaju XY TRGOVINU (prava imena tvrtki ne bih sada naveo iz razumljivih razloga) nasumičnim odabirom izabrati i skinuti do gola radnicu kako bi je navodno pretražili, a bez osnovane sumnje da je ista počinila krađu ili slično? Mislim, razumljiv mi je pretres osobnih stvari (torba i slično), ali skidanje do gola?? I drugo, ima li u tom slučaju radnica pravo pozvati policiju kako bi se zaštitila od takvog pretresa, pa neka je na takav način, ako treba, onda pretrese OSO MUP-a (policajka)? Unaprijed hvala!
  2. Bahati menadžeri i direktori u državnim poduzećima i HPF-u maknuli milijune i milijune kuna što kroz plaće, što kroz bonuse, što kroz primanje mita, voze se u divljim limuzinama, žive u elitnim nekretninama i Bog te pitaj koliko su pospremili na bankovne račune u inozemstvu ... a sad smo opet mi dragovoljci i branitelji povlastičari i uzrok proračunskom manjku?? I još pozivaju na domoljublje i da svi moraju jednako podnesti teret?? Postali smo pričuvna krpa s kojom svaki mulac može brisati pod kad mu se digne ona stvar. Dosta više!! za tekst s braniteljskog portala.
  3. Poštovanje! Imam (a što drugo) pitanje! Supruga mi je ostvarila pravo na benefecirani radni staž temeljem bolesti "reumatoidni artritis" prije 4 godine. Zanima ju priznaje li joj se taj beneficirani staž od kada je zakon donesen ili od onog trenutka kada se zaposlila (s tom dijagnozom) pošto je od reum. artritisa obolila u svojoj 15 godini? Hvala.
  4. Dobar dan. Hm ... da sročim ... dakle dragovoljac sam DR-a i HRVI 40% za stalno. Iako sam davno predao zahtjev za stambeni kredit .... odgovora nisam dobio. Iskreno rečeno nisam ih niti pitao više. U međuvremenu sam kupio stan u Zagrebu (od nasljedstva) gdje i živim. U vlasništvu imam i zemlju na otoku Pagu (u Novalji)na kojoj bih izgradio obiteljsku kuću. Zanima me imam li pravo na besplatne priključke (voda, kanalizacija, struja)ili barem neki popust na plaćanje istih? Zanima me i imam li pravo na popust pri plaćanju komunalne naknade kod nakon ishođenja lokacijske dozvole (građevna više nije potrebita)? Nisam prijavljen u Novalji niti sam ikada bio prijavljen. U Ličko-senjskoj županiji nemam ikakvu drugu nekretninu u vlasništvu osim te zemlje (i stana u Zagrebu). Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija