Jump to content

LandonS

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je LandonS objavio

  1. Pozdrav, opet se ponavljaju iste stvari kao iz mog prvog posta, dogovorimo se kad bi dijete trebalo doći meni i koliko bi trebalo biti (obično se dogovorimo za cijeli vidend od petka ujutro do nedjelje poslijepodne), a majka nazove na dan našeg susreta i to vrijeme svojevoljno ograniči na petak poslijepodne do subote ujutro jer, kako neprestano naglašava, ona sama određuje pravila. Pa bi molio da mi kažete mogu li sam napisati prijedlog promjene susreta sa djetetom i kako se to radi? Da li to predajem na sud i moram li s tim i u Centar za socijalni rad? Hvala unaprijed na odgovorima..
  2. @ kaktus: nije problem u viđanju djeteta, to smo riješili. A prateći ovaj forum i zakon, mislim da nema toga dam - ne dam dijete. Dijete je moje koliko i njeno. No, to nije ni bilo predmet rasprave.. @ newbie: jednom prilikom je majka izjavila kako će dijete moći samo promijeniti prezime ako bude željelo sa 18 godina, iz čega mogu zaključiti da od njene suglasnosti oko dodavanja mog prezimena ništa.. Znači, na centar.. Hvala na odgovorima!!
  3. Pozdrav, imam izvanbračnu kćer koja živi sa majkom i nosi njezino prezime, a ja bi želio da joj se doda i moje. Što trebam napraviti kako bi to i ostvario? Kćer ima 3 godine, određeno je kad ju viđam, također i alimentacija, samo je to ostalo nerješeno.. Hvala unaprijed na odgovorima!!
  4. Da, u presudi nije određeno kad bi dijete trebalo biti kod mene, već smo se mi kao dogovorili.. A nisam mislio da će na kraju ovako biti. Hvala puno na odgovoru i savjetu!
  5. Pozdrav, sa majkom mog djeteta sam se na sudu dogovorio da dijete mogu viđati kad želim, dakle ona je na to pristala i takva je bila i sudska presuda. Međutim, zadnjih godinu dana kad bi dijete trebalo biti kod mene vikendom, ona dijete svaki put nekud odvodi. Ili idu na rođendan ili u goste ili rođacima itd. Uvijek je tu neki izgovor zašto dijete ne bi moglo doći meni. Ili dijete dovede na spavanje, s tim da dođe u petak poslijepodne, a zahtijeva da se vrati u subotu ujutro. Ili ne mogu vidjeti dijete i po 10 dana. Što da radim, a da se ne naruše dosadašnji donekle dobri odnosi? Jako mi je žao i teško kad kćeri kažem da ću doći po nju u petak, a kad dođe petak ona s njom nekud ode i naravno da tad ne može kod mene, mislim da tako gubim kćerino povjerenje.. Kćer će uskoro imati tri godine i sama izražava želju da ide meni i da kod mene bude dulje nego što joj je dozvoljeno od strane majke. Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija