Jump to content

vitanova

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru. Obzirom da sam počela raditi u veljači, u kolovozu sam stekla pravo na GO i iskoristila ga (ne u cjelosti). Napominjem da mi je poslodavac izašao u susret te mi je i prije stjecanja tog prava na GO dopustio godišnji u trajanju od 7 dana u lipnju (kad sam radila samo 4 mjeseca). Znam da za taj prvi/'izvanredni' godišnji u lipnju nemam pravo na regres, no zanima me da li sam imala pravo dobiti regres u kolovozu, nakon 6.mj. rada kod zaposlenika (naravno, ako mi to i prvilnik/kolektivni ugovor dopušta). U pravnoj službi su se samo pozivali na kolektivni ugovor koji mi nisu htjeli pokazati te su nešto spominjali da ću dobiti regres u veljači iduće godine. Ako je tako, onda pretpostavljam da će to biti regres za 2010. i da neću dobiti još jedan na ljeto 2010. Hvala još jednom.
  2. Molim Vas pomoć. Radim u jednoj neprofitnoj ustanovi od veljace 2009. Imala sam ugovor o radu na određeno do 10.08.2009., nakon cega mi je isti produzen opet na određeno - na jos sest mjeseci. U vrijeme godisnjih odmora (ovo ljeto) u firmi se dijelio regres. Svi su ga dobili osim mene. Zanima me jesam li imala pravo dobiti regres obzirom da sam od pocetka (veljaca 2009.) do danas pod ugovorom na određeno, koji se u međuvremenu po isteku opet produzio. Hvala.
  3. Ako firma (d..) prodaje jedan svoj dio (npr. odjel koji obavlja odredjene usluge) drugoj firmi (d..) koja je registrirana za te iste usluge, moze li ujedno toj drugoj firmi prenijeti i ugovore koji su sklopljeni u postupcima javne nabave za nabavu usluga koje su prethodno spomenute? Sto ako neki od tih ugovora ima i aktivno jamstvo (bankarsku garanciju) za uredno izvrsenje ugovora? Hvala.
  4. Molim Vas za info. Prodajem karambolirani auto. Ja sam vlasnica. Koja je procedura - tj., što sve trebam napraviti? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija