Jump to content

Leona76

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ispricavam se sto sam otvorila temu na pogresnom mjestu i zahvaljujem na ispravku,..(ako nesto znaci, moj suprug je bio branitelj).. nasli smo rjesenje za nas problem,.. hvala na savjetima!
  2. prvo se zahvaljujem na odgovoru, drugo baka ima 93g., novac od stana bi bio i vise nego dovoljan za njenu dozivotnu skrb i to u nekom od boljih domova, sto je nama i u interesu, jer koliko god zvucalo bezosjecajno,nitko joj ne moze pruziti adekvatniju skrb od privatnog doma.. trece, mi smo joj pruzili najvise sto smo mogli, ona i dalje inzistira da bi bila u stanu, sto je nemoguce( a s tim se Czss slozio) jer jednosoban stan nije adekvatan za zivot jedne obitelji sa polupokretnom staricom i pri tome moramo imati na umu sto je najbolje za nase dijete.. ako treba odustat cemo i od bakinog "poklona", jer vjerujem da ni ona, a niti moj muz, kad su sklapali ugovor, nisu niti u jednom trenutku zamisljali da bi se mogli naci u ovakvoj situaciji.. zalosno je sto odredjeni skrbnik od strane Czss ima pravo na prodaju stana ( a pretpostavka je i tko bi bio skrbnik), a da njen unuk to ne smije uciniti! jos jednom se zahvaljujem na odgovoru!
  3. moj suprug prije 15 godina(dok jos nije stupio u brak) sa svojom bakom je sklopio ugovor o dozivotnom uzdrzavanju, nakon njene smrti on je nasljednik njenog stana, s obzirom, da je njen stan za sad neuseljiv(poplavljen igrom slucaja), a 14 godina baka nije htjela da zivimo s njom, sada kad je ucinjena steta na stanu, baka je dosla kod nas (zivimo kao podstanari) i poceli su problemi, da ne duzim hitna ju je odvezla u bolnicu, e sad posto mi nismo dobrog imovinskog stanja, a centar za socijalni rad, trazi od nas, da joj nadjemo dom i doplacujemo razliku od njene penzije za puni iznos doma, mi smo u nemogicoj misiji, placamo podstanarstvo,rezije, njene racune u stan koji jos nije renoviran imamo malo dijete koje ide u skolu, zbilje nema sanse da joj mozemo izdvajati za dom, dal postoji sanse s obzirom da je unuk skrbnik, a psihijatrica je napisala da je baka nesposobna brinuti se o sebi i donositi odluke, da li, moj muz, njen unuk, moze prodati stan, da bi stavio novac na racun za njen dom, ako da kako!!!! m o l i m vas da mi hitno odgovorite, jer radi se o cijeloj obitelji, koja ako ne nadjemo neko rijesenje, lako zavrsiti na ulici pod ovakvim teretom,jer nemozemo placati podstanarstvo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija