Jump to content

Leona76

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Leona76 objavio

  1. prvo se zahvaljujem na odgovoru,

    drugo baka ima 93g., novac od stana bi bio i vise nego dovoljan za njenu dozivotnu skrb i to u nekom od boljih domova, sto je nama i u interesu, jer koliko god zvucalo bezosjecajno,nitko joj ne moze pruziti adekvatniju skrb od privatnog doma..

    trece, mi smo joj pruzili najvise sto smo mogli, ona i dalje inzistira da bi bila u stanu, sto je nemoguce( a s tim se Czss slozio) jer jednosoban stan nije adekvatan za zivot jedne obitelji sa polupokretnom staricom i pri tome moramo imati na umu sto je najbolje za nase dijete..

    ako treba odustat cemo i od bakinog "poklona", jer vjerujem da ni ona, a niti moj muz, kad su sklapali ugovor, nisu niti u jednom trenutku zamisljali da bi se mogli naci u ovakvoj situaciji..

    zalosno je sto odredjeni skrbnik od strane Czss ima pravo na prodaju stana ( a pretpostavka je i tko bi bio skrbnik), a da njen unuk to ne smije uciniti!

    jos jednom se zahvaljujem na odgovoru!

  2. moj suprug prije 15 godina(dok jos nije stupio u brak) sa svojom bakom je sklopio ugovor o dozivotnom uzdrzavanju, nakon njene smrti on je nasljednik njenog stana, s obzirom, da je njen stan za sad neuseljiv(poplavljen igrom slucaja), a 14 godina baka nije htjela da zivimo s njom, sada kad je ucinjena steta na stanu, baka je dosla kod nas (zivimo kao podstanari) i poceli su problemi, da ne duzim hitna ju je odvezla u bolnicu, e sad posto mi nismo dobrog imovinskog stanja, a centar za socijalni rad, trazi od nas, da joj nadjemo dom i doplacujemo razliku od njene penzije za puni iznos doma, mi smo u nemogicoj misiji, placamo podstanarstvo,rezije, njene racune u stan koji jos nije renoviran imamo malo dijete koje ide u skolu, zbilje nema sanse da joj mozemo izdvajati za dom, dal postoji sanse s obzirom da je unuk skrbnik, a psihijatrica je napisala da je baka nesposobna brinuti se o sebi i donositi odluke, da li, moj muz, njen unuk, moze prodati stan, da bi stavio novac na racun za njen dom, ako da kako!!!!

    m o l i m vas da mi hitno odgovorite, jer radi se o cijeloj obitelji, koja ako ne nadjemo neko rijesenje, lako zavrsiti na ulici pod ovakvim teretom,jer nemozemo placati podstanarstvo.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija