Jump to content

BMM

Korisnik
  • Broj objava

    22
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Još 1 slučaj u nizu , nezaposlen sam i primam naknadu sa zavoda za zapošljavanje . Jučer sam dobio obavjest od bankovne sluzbenice da mi je račun BLOKIRAN i da se obratim u FINU , što sam i učinio . Dobijem nekakav obrazac da ga ispunim i upišem od koga primam uplatu na račun , zatim danas odem se javiti na Zavod za zapošljavanje radi redovnog javljanja i kažem svoj problem . Upućuje me se ponovo u FINU sa rješenjem o primanju naknade i da mi se račun mora odblokirati. A FINA samo čudno gleda i traži GDJE TO PIŠE DA SE RAĆUN MORA ODBLOKIRATI , nadalje prema tome postupku o ovrsi kada ste napravili obrazloženje za novčani priljev i ako ga se uvaži ostaje Vam jedino jesti zrak do idućeg mjeseca dok vam sve to neprodje kroz sistem . PREMA OVIM POSTUPCIMA KRŠI SE USTAVNO PRAVO GRADJANINA RH I UMANJUJE PRAVO NA ŽIVOT I NA EGZISTENCIJU OBITELJI .(to je moje mišljenje ) ...... Nadam se da cu uspjeti da izvucem nešto novca da mogu sinu od 3 mj i kćerki od 19 mj kupiti pelene i bebimil da makar oni imaju ako nemam ja . Žalosno je kuda nas naši vladajući vode ( sigurno ne u bolje sutra , nikako neeee????)
  2. Podnio sam prijave u policiji i u CZSS u Puli,i potpisao ih ali mi nisu dali primjerak jer su iz policije HITNO I ZURNO poslali u CZSS pa ce mi tamo dati kad dobijem poziv da dodjem.Dali bi se taj postupak mogao voditi u Puli gdje je moja adresa stanovanja ili se mora voditi u Slavonskom Brodu gdje je adresa stanovanja djece?Danas sam kontaktirao odvjetnika a sutra jos moram pucku pravobraniteljicu za djecu.I dali bi mogao dobiti privremeno rjesenje da mi dijete ostane kod mene i da ju ne moram vratit mami zlostavljacici?Na koji nacin da dijete ostavim kod sebe jer je zaplaseno i nece da se vrati mami(starija kcer se po noci budi u placu i zna se pomokriti u krevet od straha)?
  3. neznam što ću i kako ću samo znam da sada izlazi sve na vidjelo što sam ja govorio cijelo vrijeme tijekom razvoda.
  4. a sama izjava kcerke da zeli ostati samnom i suprugom , sve su prijave podnesene s zapisnikom usmenim putem tj potpisivanjem istih, i dali se mogu obratiti pučkom pravobranitelju
  5. Bok, imam veliki problem . Naime iz 1 braka imam 2 kćerke ( 7 i 3 god). Sada su kod mene na ljetovanju do 28.8 . i starija kćerka mi se povjerila supruzi te mojoj majci i meni o zlostavljanju od EX supruge ( neželim joj ime spominjati ) i od očuha ( kako joj se daju raznorazne kazne , dobivanje batina s remenom gdje se kćerki govori da šiba više boli , davanje pokvarene hrane , tjeranje u kut sa klečanjem po nekoliko sati , davanje zabrana igranja itd....). Problem je sljedeci : Pošto mi se kćerka povjerila otišao sam u czss PULA gdje sada već 1,5 god zivim , zatim u Policiju podnjeti prijavu . Stvar je sljedeća starija kćerka NEŽELI SE vraćati u Sl. Brod majci i očuhu . Sada samo radim na tome da si kcerkinu zelju ispunim da ostaje kod mene . Molim Vas hitnu pomoć u ovom slučaju .Što trebam dalje . :- ? Kćerke kada su došle do Nas bile su pogotovo starija kcerka nuhranjena , iscrpljena sa podočnjacima gdje si dijetetu mogao brojati rebra , pršljene , ispijeno lice . Molim pomoććć . TUŽNI OTAC na koji nacin da si ostavim kcerku kod sebe
  6. ne zanima mene ona nego moja djeca koja ispastaju njene hirove jer ih ona udara.
  7. bok! da se javim sa novim stvarima i dogadjajima , evo kcerke su danas samnom kuci na vikendu . konačno!!!!!!s tim da sam ih trebao dobiti jucer al mi bivsa nije dala nego sam jutros isao po njih kako mi je javila.ova manja kcer ima opekline na ruci od dlana do lakta,a starija kcer mi je rekla da moju bivsu njen taj novi decko udara.sta da radim?pomozite mi please
  8. u CZSS sam saznao da su oni uhvatili moju bivsu da je djecu ostavile same kod kuce jer sam ja to njima bio prijavio pa su otisli provjeriti.
  9. uz to sve jos mi i djecu ostavlja same dok se ona provodi po lokalima i diskotekama u kojima prevladava droga,par puta kad sam joj vracao djecu bila je pijana.ljudi me zovu u neko doba noci i govore mi da su djeca sama dok se opija u kaficima.starija kcerka mi je rekla da decko od te moje bivse zivi s njom u stanu ali ona to ne zeli priznati i krije ga jer bi onda i on morao ici u CZSS na psiholosku amnezu kao i moja djevojka.sta da tu isto napravim???
  10. nije mi jasno to sto si napisao bivsa/buduca . objasni mi to molim te .imam privremenu sudsku odluku i ona ih nedaje po njoj. a dodijeljivanje odnosno skrbnistvo za dijecu sam predao zahtijev. a kako se rijesiti tih njenih prijava . sto da uradim jer nije mi u cilju da me se vodi i ocijenjuje kao obiteljski nasilnik jer to nisam niti napravio niti mislim tako nesto raditi.
  11. u CZSS smo ja i bivsa bili na psiholoskoj amnezi,soc radnica i psihologinja su nakon njene izjave napisale za nju da je sklona haluciniranju,izmisljanju i preuvelicavanju stvari i dogadaja.moja bivsa tu njezinu psiholosku amnezu negira i skriva od suda i policije,govori im da nikada nije bila na takvom ispitivanju ali sam ja odnio nase amneze da si ta inspektorica fotokopira i stavi u arhivu.dali moja bivsa smije to negirati i pricati da nikada nije bila na tom ispitivanju??u CZSS kazu da je to vazan dokument za nas slucaj.
  12. dali ona moze i smije negirati tu njenu psiholosku amnezu iz CZSS jer joj ne odgovara sto su psihologinja i soc radnica napisale nakon njezinog ispitivanja za taj dokument?!u policiji sam dao psiholosku amnezu i moju i njenu da si ta inspektorica fotokopira jer kad me je bivsa prijavila za zlostavljanje rekla je da uopce ni ja ni ona nismo bili na toj psiholoskoj amnezi a ustvari je nije htjela predati jer se boji.
  13. ok,hvala ti na informaciji za doktora i sestre.i mislio sam si ja da ne smiju nista reci ali sam opet htio provjeriti kod vas.pa mislim da doktor i sestre nisu nista rekli jer ne vjerujem da bi onda nama govorili da se ona raspitivala o mojoj curi i nasoj bebi,al opet ne znam.
  14. kada smo isli na psiholosku amnezu u CZSS slavonski brod soc radnica koja vodi nas slucaj i psihologinja su napisale da je moja bivsa sklona haluciniranju,izmisljanju i uvelicavanju stvari i dogadaja.moja bivsa je izjavila da joj je njen lijecnik opce prakse napisao da mora piti tablete -misar- za opadanje kose i sum na srcu,a one se samo izdaju od lijecnika psihijatra i samo su za zivce.sta da tu napravim?sve sam provjerio pa vam to zato i pisem.soc radnica i sutkinja su izjavile da moje kcerke nece moci niti svjedociti niti biti na sudu zato sto su jos jako male i nemaju dovoljno godina,navodno tek nakon 8-9 godine djeca smiju u CZSS i na sud.
  15. moja majka joj nije darovala niti zlatninu niti dukate,a mob je vrijednosti 1200-1300kn.a kako da ja ili moji roditelji dobiju natrag njihove stvari koje im trebaju i kako da sperem ljagu njenih lazi sa svog imena sto me prijavljivala??!ona me je prijavljivala jer nije znala kako mi se osvetiti zbog zahtjeva za skrbnistvo nad djecom???znaci niti doktor niti sestre joj ne smiju dati informacije o trudnoci moje djevojke??!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija