Jump to content

mama58

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. dobila sam presudu županijskog suda na koju sam se žalila vrhovnom sudu, koliko dugo moram čekati rješenje vrhovnog suda??? hvala unaprijed
  2. godine 2007. dobila sam uplatnicu na licu mjesta za kaznu za prometni prekršaj koji još uvijek nisam platila, kada nastupa apsolutna zastara???
  3. Da li vrhovni sud razmatra sve žalbe okrivljenika i da li se mogu žaliti na presudu županijskog suda? radi se o kaznenom djelu čl173 st2 kaznenog zakona, u pitanju je o,49g hašiša, i presuda županijskog suda je 2g i 2mj zatvora. I da li vrhovni sud može odbaciti žalbu ili me mora pozvati na salušanje?
  4. javit ću kako je prošlo, hvala na informacijama!
  5. jučer sam krivo napisala radi se o kaznenom djelu članak 173 stavka 1. kz. On je dobio 4mj zatvora i jednu god uvjetno, taj uvjet je prekršio i da li će zbog toga ići u zatvor?
  6. moj sin je prekršio uvjetnu i ovih dana je pozvan na sud, radi se o 0,43 grama hašiša. Da li postoji mogućnost kazne zatvora jer je uvjetno bio osuđen na 4mj ili 1god zatvora i to je bilo 2007. god i imao je 20godina, sada ima 22. Uvjetnu je prekršio nakon 40 dana. Molim vas hita odgovor! hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija