Jump to content

Ante6

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ako se ne proda ni na dvije dražbe ? I koliko je vremenski razmak dražbi i da li se moraju javno objaviti ? Što ako banka u međuvremenu ode u stečaj ? Hvala unaprijed.
  2. Još jednom hvala na iscrpnim odgovorima.
  3. Hvala svima još jednom na iscprnim odgovorima
  4. Hvala na iscrpnim odgovorima. Znači posjedovni list ( po osnovi nasljeđivanja ) je osnov za pokretanje postupka da se to provede i na drugim ulošcima. Hvala. Molim samo potvrdu da sam dobro shvatio.
  5. Hvala na odgovoru. Koliko obično traje ta procedura, koliki su otprilike troškovi tužbe i odvjetnika, te da li je važnije imati posjedovni list ili biti upisan u zemljišne knjige kao recimo vlasnik 1/3 više zabilježenih slučajeva. Nije mi jasno kako je uopće moja majka dobila taj posjedovni list tj. kako se dobije upis u posjedovnom listu. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
  6. Hvala na odgovoru. Koja je procedura prodaje nekretnine u tom slučaju ? Dražba, nešto slično, da li ja dobijem obavijest o dražbi, što ako se nitko ne pojavi na dražbi ( da li se mora ponavljati .... )Da li postoji početna cijena..... Unaprijed hvala
  7. Imam jedan problem. Moja majka je upisana kao vlanik 1/1 u posjednovnom listu a kad se traži izvadak dobije se nekoliko čestica ( između kojih su i ove njezine ) i desetak vlasnika sa udjelima npr. 2/456, 50/3200....itd. Ko je u biti stvarni vlasnik i kako se ovo sa posjednovog lista može prebaciti da se svaka čestica vodi pojedinačno i da moja majka bude upisana kao i u posjedovnom listu vlasnik 1/1. Unaprijed zahvalan na odgovoru.
  8. Poštovani, zanima me ako mi banka za kredit traži fiduciju na nekretinini ( kredit je na rok od 10 godina ). Recimo da je realna cijena nekretnine 100.000 Eura a banka mi daje kredit na 50.000 Eura što se događa ako ja npr. vratim dio kredita npr. 30.000 Eura i onda više ne mogu vratiti kredit. Da li banka ili ja onda prodaje nekretinu i zadržava sebi iznos koji potražuje a meni vrati ostatak ili nešto drugo ? Očekujući Vaš odgovor srdačno Vas pozdravljam
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija