Jump to content

jwalk

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mimimalne tehničke uvijete smo dobili ( rješenje će biti napisano do kraja tjedna), a sama komisija nam je pri dolasku u lokal rekla da su već zaprimili pritužbe i da očekujemo inspekcije sljedečih dana. Oni sami nemaju nijednu primjedbu, pregledali su sve papire i ateste ( ventilacija, onečiščenje, buka, suglasnost dimnjačara.. da ne nabrajam). I kažu da su atesti i predobri te da ne postoji nikakva osnova da se netko žali. Očigledno da pojedini stanari pod svaku cijenu žele napakostiti vlasniku prostora što se prelama preko naših leđa. Mi smo firma za Catering sa iznad 10 zaposlenih, radimo 5 godina i proizvodnja se ne može zaustavljati jer imamo ugovore i šteta bi bila ogromna, te smo počeli raditi u tom prostoru. Stvarno nemam vremena za natezati se s nekim ko nema pametnijeg posla nego pakostiti ako nema potrebe. Razmišljao sam da angažiramo odvjetnika te da pošalje službeno pismo predstavnici stanara te da ih upozori na posljedice neosnovanog maltretiranja. Ne znam koliko je to pametno a ne vidim drugog načina za komunikaciju. Mislim, ako u zgradi ima 50-ak stanara zar bi stvarno trebao obilaziti ih kao jehovin svjedok i svakog pojedinačno pitat za mišljenje ?!
  2. Hvala na odgovoru, Ovdje je stvarno u pitanju čista zloba( zbog nekih starih sukoba sa vlasnikom lokala, mi smo u najmu) Nismo još ni počeli radit a več smetamo i zovu inspekcije i prijete se!?!? Što me ubija u pojam, jer sam u zadnja dva mjeseca koliko traje uređenje obišao bezbroj institucija i šaltera i skupio zavidnu hrpu papira i atesta, da ne pričam koliko sve to košta da bi sve bilo po zakonu. Jel postoji kakav pravni instrument zaštite od objesnih susjeda koji neosnovano pakoste a samim time rade štetu i oduzimaju vrijeme koje košta?
  3. Molim pomoć, Dali je potrebna suglasnost susjeda za prenamjenu poslovnog prostora u stambeno poslovnoj zgradi? Ishođeni su minimalni tehnički uvijeti i nitko od sve silne administracije to nije tražio, jedino se susjedi groze i bune zašto ih nitko nije pitao...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija