Jump to content

Mnema

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mnema

    Presuda!

    Na krivo mjesto sam stavila temu...Radi se o nekretninama...Ipak hvala
  2. Cjenjeni,molit ću vas ako znate da mi pomognete... Roditeljima je oduzet nas mlađi brat(prije tri god), Sestra i ja nismo mogle tražiti skrbništvo nad njim (Starija ima 27god, mlađa 25god) jer nismo imale uvjete kao sto su stalan posao i dr.Sada imamo sve uvjete i zanima me sto mi sve treba pokrenemo postupak skrbništva nad bratom.Posjećujemo ga redovito otkad je kod udomitelja i nismo imale većih problema s njima.Pošto roditeljima nije oduzeto roditeljsko pravo ne možemo ga posvojiti. UNAPRIJED ZAHVALNA! Brat ima trinaest god. I koliko taj postupak traje.. Nadam se skorom odgovoru!
  3. :jumping: Puno hvala!Pitat cu!
  4. Kolika je dobna granica da bi dijete moglo izreći svoje mišljenje na sudu.Konkretno se radi o vraćanju djeteta od udomitelja ka roditeljima pa me zanima koliko dijete treba imati godina da bi izreklo svoje mišljenje o datoj stvari i koliko to sud uzima u obzir.S poštovanjem!
  5. Mnema

    Presuda!

    Dali sudac može donijeti sudsku presudu ako je jedna od stranaka bila psihički bolesnik tj.nesposobna za rad.Sudac to nije ustvrdio jer je osoba prisustvovala sudjenju (stranka ni sama nije bila svjesna bolesti.Dijagnoza-Progresivna psihoza).Presuda je već donešena ali na stetu stranke koja je psihički bolesnik.Imam svu potrebnu dokumentaciju ali se na presudu ne mogu žalit jer nema pravo žalbe.Molim vas ako možete pomozite.Unaprijed zahvalna!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija