Jump to content

Josip11111

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Na koji nacin da poslodavcu urucim odredjene dokumente, a da on ne moze poreci da ih je primio? Dali koristiti preporucenu post i na koji nacin mogu dokazati sto je bilo u koverti? Hvala
  2. I ja sam u slicnoj situaciji. Jedva cekam vidjeti upute vezane za ovakvu situaciju. Meni su rekli da se pripremim na prljave igrice i ne popustam. Jedino tako se moze nesto napraviti. Samo hrabro!
  3. Zahvaljujem na iscrpnom odgovoru. Svakako cu se obratiti inspekciji rada za daljnje odgovore i prituzbe. Hvala jos jednom.
  4. Nakon povratka sa bolovanja na kojem sam bio 9 mjeseci, poslodavac mi nije promjenio ugovor o radu ali mi je promjenio zaduzenje na poslu koji obavljam. Takodjer mi prijeti o smanjenju place i pogorsanju uvijeta na poslu. Izlozen sam konstantnim pritiscima i nemam uvijete za rad (nemam radni stol, ugasili su mi sluzbeni broj na mobu, uskratili log in account na sluzbenom laptopu, a radi se o prodaji). Od mene traze posebne zahtjeve koje ostali kolege s istim opisom posla ne moraju odradjivati (konkretno mislim na nerealno povecanje planova koji ocito nisu ostvarivi, dok drugi kolege imaju realne planove). Izravno su mi rekli da zele da potpisem sporazumni otkaz (da nebi mogao ostvariti prava s biroa) ili ce me natjerati da ga dam s nemogucim zahtjevima i obvezama. Ne zele mi isplatiti sve prijedjene kilometre (s 2 kn za kilometar smanjili su iznos na 1,5 kn i ne priuzaju mi ih sve koje sam presao). Takodjer mi za vrijeme bolovanja dok sam primao naknadu od hzza nisu ispostavljali obracun place. Tjeraju me da radim prekovremeno, a ne priznaju mi to (nisam dobio rjesenje o preraspodjeli radnog vremena, konkretno u ugovoru mi nije ni odredjeno tocno radno vrijeme nego samo da je 8 sati dnevno). Ugovor je na neodredjeno. Takodjer mi zelje promjeniti uvijete ugovora na puno losije. Molim Vas pomoc. Sto da radim, kome da se obratim? Zbilja sam na rubu zivaca, postalo je nepodnosljivo... Hitno mi treba pomoc!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija