Jump to content

Mihailo

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Od papira imam validan kupoprodajni ugovor overen u sudu, potvrdu o placenom porezu na promet,katastarski list. Šta je potrebno uraditi da bi se dobila gruntovnica (vlasnički list)?
  2. Na site-u pored moje cestice ne postoji vlasnik a pored drugih cestica vidim da uredno postoji. Da li je moguce da je posle promene broja cestice moje vlasnistvo nije preneto na novu cesticu? Ne znam da li je moguci razlog sto nisam drzavljanin R. Hrvatske? Posto se radi o privatnoj imovini i posto imamo sve potrebne papire vezane za vlasnistvo da li znate sta je potrebno uraditi da bi povratili tj. ponovo upisali u vlasnistvo?Koje je potrebno papire dobiti? Zahvaljujem na pomoci...
  3. Postovani, vlasnik sam cestice u opstini Vir (katastar Zadar) kojoj je pre par godina promenjen broj cestice. U katastru i zemljisnim knjigama putem site-a pravosudje.hr sam nasao novi broj cestice. Na koji nacin mogu da utvrdim da li je cestica i dalje u mom vlasnistvu. Da li je moguc uvid u vlasnistvo cestice putem Internet-a? U e-izvadku ne postoji nikakva primjedba vezana za tu cesticu. Unapred hvala na odgovoru, Mihailo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija