Jump to content

karloff

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ovako ,da malo još razjasnim. nakon 3mj. bolovanja dobio sam razrješenje dužnosti nakon nekog vremena i rješenje da sam nesposoban za vojnu službu i na kraju sam dobio raskid dvs-a na kojem piše vojnik taj i taj. znači u trenutku raskida ugovora nisam obnašao nikakvu dužnost. a sve to sam čuo od jednog časnika koji je po činu satnik a obnašaao je dužnost zap. bojne. u mirovinu je otišao kao satnik , nakon što je dobio rješenje o mirovini u kojem mu je mirovina izračunata po činu satnika on se žalio da je na toj dužnosti bio 2 god. i to mu je priznato pa sad dobiva mirovinu kao bojnik. pitao bih njega za postupak ali nemogu stupiti u kontakt sa njim. ali na osnovu vaših odgovora mislim da ništa neče biti od toga. pozdrav svima
  2. imam rješenje o postavljenju na kojem piše kakvu dužnost obnašam i ustrjbeni čin razvodnik. po tadašnjem pravilu nakon 6 mj. i 1 dan sam trebao sam dobiti ukaz o činu ali nisam. a čuo sam da ako sam na zom mjestu bio više od 6 mj. da mi se priznaje čin pri izračunu mirovine.
  3. bog! čuo sam da je velika razlika između vojničke mirovine i one sa činom razvodnika. ja sam bio u u 2. i 3.GBR vojnik ali na razvodničkom mjestu pa ako je to istina koji dokument da pošaljem da mi se mirovina izračuna sa činom razvodnika koji sam bio oko 15 god.jučer sam bio u tvrtkovoj na vještačenju i sada čekam prvo privremeno rješenje. -dragovoljac sam,20%invalid trajno(dva ranjavanja),30%invaldnost privremeno(ptsp),u GBR. sam od 93.g., unaprijed hvala na bilo kakvom odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija