Jump to content

rimast

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Forumaš slažem se sa tobom ali što nam drugo preostaje, dok se on sjeti nas i da li će nas se uopće sjetiti e o tom potom.. Nego neka se jave oni koji su pali cijeli ispit u prošlom roku, ovom roku što je njima rečeno nadam se da je malo takvih ali ako oni nisu došli do informacije kada ponovno mogu na ispit za 6 ili 4 mjeseca onda stvarno jaaaako neozbiljno ulaze u novi sistem pravosudnog ispita!!??
  2. Znam inače su jako ljubezni oni gore u foteljama... Zato i postoji ovakav tip stranice da se između sebe informiramo!! Pa dobro ima li itko tko je pao ispit u ovom roku što mu je rečeno nek se bar taj javi??!
  3. Pozdrav svim,cili ovaj novi sistem polaganja pravosudnog je zbunjujući, nisu još ni pravilnik objavili koliko ja znam a trebali su davno, davno!!! Konkretno me zanima što će biti sa ljudima koji npr.padnu cijeli ispit kada oni onda ponovno izlaze za 6 mjeseci ili po novom za 4 mjeseca? Zna li tko te detalje? Ima li netko tko je već se raspitao o svemu tome jer dok dođe službeno prošo voz!?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija