Jump to content

kuzma

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Slučajno sam naletio na ovu temu pa imam pitanje. Ne vjerujem da je moj otac bio informiran o ovome pa me zanima da li se još uvijek mogu slati zahtjevi i postoji li neki obrazac?
  2. Ma kakvi krizni porezi i slične gluposti. Nek si natiskaju novaca kolko im treba, posude izvana, pa ameri imaju nacionalni dug 11 trilijuna dolara, a mi se kao zabrinjavamo, pa svi znaju da će to samo rasti unedogled, to nema nitko namjeru vraćat. Nećemo im mi valjda davat novac da popune rupe u proračunu iz kojih su namjeravali sebi u džep stavit. Nek prodaju par otoka arapima i evo ti rebalansa.
  3. Zanima me da li netko zna jel se ova stipendija prenosi i na druge godine faksa. Ako ne, jel treba njima slat neku potvrdu da se vidi da sam upisan u tu sljedeću godinu da ne bih trebao vraćati stipendiju?
  4. Zanima me da li se onda ova "stipendija" prenosi i na iduću godinu, recimo ako sam 1. godina faksa da li će se automatski produžit za iduću? A i ovo njihovo kompliciranje s tim bankama, umjesto da dopuste korisnicima da sami odaberu gdje će im stizati sredstva, oni otvaraju žiroračune, trajne naloge, tekuće račune, sve mora hpb. Za ove račune, žiro i tekući treba potpisati, a onaj upitnik neki je li i on obvezan, jer pola toga ne znam šta bih napisao. Vidim i da tamo piše da treba preslika osobne, nije valjda da ja trebam to otić kopirat, jer kad sam otvarao u drugoj banci oni su tamo na licu mjesta to kopirali?
  5. Danas sam dobio obavijest o izradi kartice u kojem piše da je kartica dostavljena u poslovnicu u Zaprešiću i da je osobno preuzmem. A bolje da vam ne kažem gdje ja živim. Sad me zanima jel su to debili iz fonda opet zaje**** nešto ili će možda oni zajedno s ugovorom poslat i karticu.
  6. Evo i ja danas konačno dobio pin od hpb-a. Samo mi nije previše jasno to njihovo. Jel misle oni uopće poslati ugovor natrag?
  7. Da li je netko tko nije imao račun u hpb-u dobio natrag ugovore od ministarstva? Poslao sam ih prije 6 tjedana i još ništa od njih. I da li netko zna točan broj telefona u ministarstvu za fond?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija