Jump to content

tony1203

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nisam ih angazirao, odmah u startu sam rekao da im necu dati carinsku punomoć i neka vrate paket. Od carine nisam dobio nikakv poziv.
  2. Zaprimio sam prije 20 tak dana mail od fedex(rhea) da sam dobio posiljku, no da je zadrzana zbog carinskih formalnosti, te su mi u prilogu poslali nekakv formular da ispunim kako bi me zastupali(carinska punomoć). Odbio sam ispuniti jer su njihovi troškovi preveliki, te sam im samo odgovorio da vrate pošiljatelju robu nazad, povratno su mi odgovorili da ce pošiljku vratiti. Naknado su me jos tražili da pošaljem izjavu da zelim da se vrati pošiljka, što sam im poslao. Jucer sam dobio obavijest fedexa da je u posiljci koja je sadrzavala igracku pronađen sat od strane carine, te da ce mi od strane prekršajnog suda biti urućena kaznena prijava. Buduci da cesto narucujem prek ebaya i amazona, nisam ni gleda detaljno što piše u invoicu koji mi je poslao fedex, samo sam vidio da predmet vrijedi 30 dolara, te sam im odmah rekao da vrate posiljku posiljatelju, te da ne zelim preuzet predmet. Nisam narucio nikakav sat ni igracku, niti sam isto preuzeo, niti pokusao preuzeti, stoga mi je nejasno kako me mogu kazneno gonit za nesto sto mi je bilo tko mogao poslat na moje ime i adresu bez mog znanja. Molim mišljenje, savjet?
  3. uslikali su me Multanovom da sam prebrzo vozio 05.01.09 u 15.02h, priznao sam da sam ja vozio, evo danas sam dobio prekršajni nalog u iznosu 1000,00 kn, međutim u nalogu piše da sam vozio 05.01.09 u 15.07h osobni automobil registarskih oznaka koji nije u mome vlasništvu, očito da su pogriješili i pripisali mi kaznu za drugi auto, molim savjet što da napravim??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija